- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem kell pattogjon, nem kell 3d. de nekem nem is kell csempe. nem érdekel az fb frissülés, meg az időjárás, a pénzpiaci mozgásokat se egy csempén akarom követni... ezen túl meg minek? de komolyan. ezeken túl milyen olyan program van, amit most nem látok egyből win 7 alatt? mail? done. rss? done. akkor? mert most ott állunk hogy a használt programjaim 99%-a statikus felületet mutatna csempén, semmi értelme nem lenne hogy valamit vergődjön, csak egységesen 4x több helyet foglal el mint kéne, laptopon tapipaddal botrányosan görgethető számomra, stb
felvezetés, de ha már az ikonokba belekötsz annak legalább értelme van, kis helyet foglal, ha akarom a sarokba húzom vagy beletolom egy mappába. a csempéknél 2 alkalmazást nehéz mondani amiben tényleg hasznos hogy "live"... persze lehet hogy én tévedek és ez az életmegváltó csodacucc és jó lesz nekem, csak még nem érzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest