Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
tetszett jó volt olvasni
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
potyautas
tag
-
SzalaiG
addikt
Nagyon jó írás. A Hadházi jutott eszembe: [link] A közepén van szó Bulgáriáról.
Képek?
-
E94.60
újonc
Szia!
Tetszett az írás, nemrég én is jártam arra, igaz csak Szófiáig, teherautóval.
Temesvártól Szörényvárig szinte folyamatosan építik az utat, onnan Calafatig én is rövidítettem, át a hegyen. Ezen a szakaszon már kész az út, az emelkedőkön kapaszkodósávval, meg persze kilométeres falvakkal.. Calafat előtt valami nagy felüljáró épül, lehet, hogy lesz normális elkerülője a városnak? Én a TIR táblákat próbáltam követni, de kellett a GPS segítsége is. A kompozásra nem kellett várnom, megvettem a jegyet, a rendőr átnézte az autót, és már mehettem is. A kisebb komppal vittek át, de láttam a nagyokat is. Ezek talán még ugyanazok, mint 20 éve!
36 fok volt a Duna felett, még jó, hogy 10 perc alatt átértünk.
A bulgár oldalon megvettem a kötelező dolgokat (biztosítás, matrica), átnézték, mit viszek, pár perc alatt végeztem. Vidin körül új az út, mellette egy teljesen új vasútállomás, első benyomásnak nem rossz.. Montananál megállított a rendőr, kérés nélkül nyomtam a kezébe az összes papírt, rögtön visszaadta, csak azt nézte, van-e matrica...
Szófia előtt az autópálya elég rossz minőségű, tele van kátyúval, 60-as táblával... (utóbbi jellemző az egész országra). Szófiában már nagyobb volt a forgalom, én a keleti felén rakodtam le, hamar megtaláltam a címet.
Összességében rosszabbra számítottam, de azért hazafelé jönni jobb onnan! -
JanFe
aktív tag
Tetszett
"There is nothing permanent except change"
-
se4ever2
aktív tag
Megint nagyon jó lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok