Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tomboy0013 #15 üzenetére

A Gcam kezeli a széleslátót is? Én elég hamar visszatértem a gyári kamera appra G6-on, mert nem volt túl stabil egyik Gcam port sem, amit próbáltam, és videó alatt botrányos hangminőséget tudott mindegyik.

Amúgy érdekes még mindig ez a jack miatti problémázás. Azt bírom legjobban, amikor egy-egy tesztben kiemelik, hogy az audiofilek örülhetnek, van hagyományos jack :D Az audiofilek bottal nem piszkálnák meg a telefonok jack kimenetét, annyira silány minőséget tudnak általában :N Az ilyen filléres kínai fülesekhez még jók, de azt a minőséget meg egy nem sokkal drágább BT füles is bőven tudja. Vagy egy filléres átalakító, vagy akármi.

Összességében nekem bejönnek a Pixelek, idén már a design is talán felzárkózik a kor szellemiségéhez, bár nekem a kisebbik tetszene jobban, az az 5,3"-os kijelző elég kompakt telefont ígér, ami nem rossz dolog. Jack nem érdekel, amíg van aptX-HD és LDAC, notch is csak a nagyobbikon lesz, igazából a több kamera sem kritérium, ha az az egy jól működik (bár azt nagyon furának tartanám, hogy az előlapon kettő, hátlapon egy).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés