Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
Ezek is bírják rendesen (Bírnák, ha nem kapnának akkora terhelést néha, mint egy jól megrakott nyerges hátsó tengelye)
Ami jelenleg van, az kb 8 éves. anno a (P1es) gépemhez vettem...2007ben ("Kis" lemaradásom volt technológia terén). Aztán utána a tesóm gépéhez lett használva. Most megint itt van -
intelMMX
senior tag
Azért a hiba egész jól helyre lett hozva. Jó ötlet volt a matrica Csak nem SeaHarryer?

Anno egeret én is újítottam fel. Igaz az egy olcsó kétezer forintos SPY optikai egér volt aminek az ezüstre fújt gombjai megkoptak. Nem nagyon akartam pénzt kidobni, aztán gyors kozmetikázást hajtottam végre.
Igaz szerintem egér gyilkos vagyok, és azóta vagy 6 egeret csináltam ki "enyhe" mechanikai "hatás" segítségével
... ezért nem is veszek kétezer forintnál drágább egeret. Főleg, hogy nekem azok is megfelelnek és bírnák azért
Most egy Genius van, aminek az optikájával lehet valami, mert érzéketlen lett egy esés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest