Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
muchacoado
üzenetére
Ha jól olvasom, a cikkíró nem közölte a festék fajtáját, így ránézésre pedig nemek Plasti-Dipnek tűnik. Azt viszont nem tudom miért kéne lelakkozni, akkor pont elveszítené a gumírozás tulajdonságát.
A helyzet az ezzel a PLasti-Dip-el, hogy olvastam már egy korábbi cikket, hogy valaki felújította vele az egerét és milyen minőségi lett. Nos én tavaly év elején estem neki egy Logitech MX1000 egérnek PD-el, vettem még hozzá való alapozót is. Leírásnak megfelelően jártam el, de kb. 2 hónap elteltével már kopik le róla a borítás.
Na most lehet hogy én csesztem el valamit, nem rendelkezem nagy gyakorlati ismerettel festés terén, de úgy csináltam ahogy a leírás mondta és úgy lett rövid életű. Lehet hogy a festékszóróba való változat tartósabb választás. -
Seangaijin
senior tag
válasz
muchacoado
üzenetére
4000Ft a spray belőle, nem hiszem, hogy annyit ért volna az a pici felület.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- iPhone 14 Kék Független 256GB
- Apple watch ultra 2 újszerű állapot Garanciális
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPhone AIR 256GB skyblue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na most lehet hogy én csesztem el valamit, nem rendelkezem nagy gyakorlati ismerettel festés terén, de úgy csináltam ahogy a leírás mondta és úgy lett rövid életű. Lehet hogy a festékszóróba való változat tartósabb választás.