Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rothmanakos

tag

válasz justmemory #13 üzenetére

Hidd el, ez olyan, hogy ahová rajzolják a tervezőasztalon, ott lesz a kamera. Biztosan előbb a külsőt tervezik meg, és csak utána a belsőt. Máskülönben nem lenne értelme. Ahol van a rajzon, annak megfelelően rakják bele a belsejét. Egyébként meg azért is másolásnak (ez nem is másolás, inkbáb majmolás) gondolom, mert már az is egy kis fantáziát jelentene, hogy oké, hogy ugyanott van a két kamera, - tegyük fel, csak ott lehetne - ha már ki kell, hogy álljon a hátlapból ( :W ) akkor akkor már lehetne, hogy külön-külön álljanak ki, ne egy ugyanolyan kapszula alakú, ugyanakkora méretű szigeten legyenek. Vagy ha már szigeten vannak, ki lehetne találni annak is más alakot, pl egy téglalap, vagy négyzet, vagy stbstbstbstb. Már meg se merem kockáztatni, hogy ne álljon ki a kamera, mert ha az iPhone-on kiáll, a többiből is ki kell állnia!!
    Nem vagyok designer, de ennl még Nekem is több ötletem van:DD

• minek?:S

őstag

válasz justmemory #13 üzenetére

"Te apa, megvan még az a telefon, amit te vettél anyunak 1000 éve...?"

Most tenyleg vegyen mindenki csak azert S5230ast, mert balf@sz a designer csapat? Na nemar..

Ami jó, azt miért ne lehetne követni és/vagy fejleszteni...?

Ami jo azt fejlesszek is, tamogatom is oket ezugyben, de a kiallo, undoritoan elhelyezett kamerat ugy lehetne fejleszteni csak, ha nem rakjak ugy oda. A notchcsot detto.. Az iPhone Xnel is hulyen nez ki, de ott legalabb tenyleg innovacio, mert alul nincs kava. Es a jack elhagyasa.. Komolyan.. 2016ban oda jutottunk, hogy nem upgradelunk, hanem downgradelunk es ezt innovaciokent jelentjuk be, 300000 ftert adjuk es az emberek veszik..

Új hozzászólás Aktív témák