- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymera
őstag
-
tailor74
addikt
Szép gesztus volt tőle. A tábornok esetében pedig kifejezetten.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
dabadab
titán
-
dabadab
titán
"kegyelmet nem csak az kaphat akit eliteltek?"
Nem, ennek az egyik legcikisebb példája Nixon, aki (miután megbukott a Watergate-üggyel) az őt követő Fordtól kapott egy kis ajándékot: "full and unconditional pardon for any crimes he might have committed against the United States while president" [link]
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
AxBattler
félisten
Erre a "bőrszalonnásokra" én is kíváncsi lennék?
+ legfőképpen arra, hogy akkor Te milyen weboldalakat tekintesz relevánsnak, illetve honnan tájékozódsz?A második kérdésre tippem szerint vagy valami kamu választ fogsz adni, vagy terelni fogsz, vagy átsiklasz felette, mintha nem is kérdeztem volna... de lehet, hogy az elsőre sem.
-
Picco
addikt
-
cami][us
őstag
-
Воланд
titán
-
cami][us
őstag
-
cami][us
őstag
-
Воланд
titán
-
törölt tag
-
D1Rect
félisten
Szerintem csak mentik a demokraták amit lehet.
Volt rá pár éve, miért éppen most?
-
AxBattler
félisten
Szép lépés volt.
Egyesekkel szemben ezt a két fickót nem várták orosz tisztek Hong Kong-ban, hogy (az érvénytelenített útlevelük dacára) biztonságban felrakják egy Moszkvába tartó gépre...
-
törölt tag
-
Picco
addikt
-
törölt tag
-
Apollyon
Korrektor
Nem usákiának ártott, hanem a kormányon lévő érdekembereknek. Akiknek az (lenne) elsődleges dolguk, hogy a népüknek jó legyen. Ehelyett kizárólag a hatalmukkal foglalkoznak, hogy az minél nagyobb lehessen, mások kárára. Ezt jól mutatja az, hogy azt vonták felelősségre, aki lebuktatta a bűnözőket. Ahelyett, hogy kitüntetést, és elismerést kapott volna. Hihetetlen, hogy még azóta sem kapott senki észbe, hogy ez mekkora gáz egyébként.
-
gabor7th
addikt
-
Apollyon
Korrektor
Az egész Stuxnet program egy mocskosul undorító és visszataszító dolog volt. Hála égnek obama leköszön, akármekkora béna is a Trump, annyira féreg már nem lesz mint az elődje volt. A Snowden ügy is rohadt gáz, nem csinált semmit szerencsétlen srác, csak nyilvánosságra hozta hogy kik és hogyan bűnöznek. Ez mind az oboama elnöksége alatt volt. A politika ide is beette magát, ami mára már szitokszóvá vált.
-
gabor7th
addikt
-
velizare
nagyúr
-
dementor
senior tag
Azért ez szép volt tőle, emelem kalapom.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Igen csak nem mindegy, hogy lefizetnek egy titkárnőt és az kivisz néhány dokumentumot, vagy egy akcióba ellopják 1 millárd ember adatát mint a Yahoo esetében. Így egy csomó ember adatát is ellopják aki nem is volna amúgy célpont, a szűkös kapacitás miatt. És most vedd hozzá azt, hogy igazán fontos dolgokat szerezhetnének meg, pl. cégek tízezereinek legfontosabb dolgait. Nem lenne az jó.
Igen, a tudatosság terén lenne mit még fejlődni.
-
törölt tag
-
Kasya
nagyúr
Ami egy embernel tobb altal elerheto, azt nem lehet megvedeni. Ha nem feltornek valamit, szivarogtatnak. Ha nem letoltik, ellopjak fizikalisan. Ha mas ut nincs, "megveszik".
Ez nagyon jol mukodik az informacio aramlas minden teren. Szerintem nagyobb gond az, hogy az embereket nem erdeklik a sajat online adataik, mert "nincs mit rejtegetniuk", vagy nem tartjak kulonosebben fontosnak. Valamint az online adathasznalat nem atlathato a legtobb ember szamara.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
-
Kasya
nagyúr
-
velizare
nagyúr
-
gabor7th
addikt
A legfontosabb mégiscsak az, hogy levonják az emberek a megfelelő következtetéseket és nem azon kell filozofálni, hogy most akkor hős, vagy áruló. Szétkémkedi az országomat egy másik neten keresztül... Oké akkor talán mégse eröltetem ezt a digitális állám és gazdaság dolgot, hisz nem tudom majd megvédeni se a kémkedéstől, se attól, ha úgy akarják tönkretegyék. Szingapiúr pl. már le is vonta ezt a következtetést és visszaépíti a digitális államát. Sajnos Orbánék viszont (legalábbis kommunikáció szinten) ezerrel építik.
-
fordfairlane
veterán
Remélem Charles Manson nincs a listán.
-
gabor7th
addikt
Nemrég indítottam amúgy egy sorozatot a blogomon a Snowden szívárogtatásokról. Végre sokkal jobban áttekinhetővé vált, hogy miket is leplezett le, mert egybe vannak a dolgok nagyjából. Azért természetesen törekedtem a rövidségre is és a lényegre. Az anyagai közül sok minden ki van takarva, és ő maga is inkább azt vallja, hogy nem megsemmisiíteni akarja ő a megfigyelést, hanem csak annyit hogy az amerikaik megfelelő információ birtokában döntsenek arról, hogy menjenek a dolgok tovább. Szóval ez ilyen lelkiismereti kiszivárogtatás volt; mert mint mondtam alkotmánysértő is volt az eljárások egy része... A nővé operált fickó védekezése viszont arra épült, hogy ő nem normális, szóval nem volt beszámítható.
-
velizare
nagyúr
-
gabor7th
addikt
-
dajkopali
addikt
-
gabor7th
addikt
Milyen háttéralkut milyen két féllel? Milyen alkut tud kötni az aki nincs alkupozicióba?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha jól sejtem,azért elég komoly háttéralkut köttötek a két féllel.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
-
Zirowe
nagyúr
Sokan Snowden kegyelmét várták, nem mondom, meglepő lett volna.
-
dajkopali
addikt
csak találgatásokat olvastam róla - de nyilvánvalóan Trump miatt van
Manning ügye egyébként rettenetesen megosztotta nemcsak az USA társadalmát, hanem világszerte is nagy visszhangot váltott ki: a pártolók szabadságharcosnak látják, míg mások hazaárulónak, aki ráadásul súlyos politikai konfliktusokat okozott, elbizonytalanította a diplomáciát -
velizare
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
A hatterrben levo dolgokrol lehet tudni, hogy ez most honnan jott Obamanak igy hirtelen?
-
Narxis
nagyúr
Dicséretes!

-
Z_A_P
addikt
Na, ezert le a kalappal!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"