Új hozzászólás Aktív témák

• xeri

tag

válasz konrad #7 üzenetére

Dehogynem írt, 4400mAh-s és kb. 2,5 órát bír. Mi kell még?
    [OFF]
    De nekem egy kicsit más a véleményem erről a dologról. A ma kapható százezres gépeket ugyan nem ismerem, de nagyjából 4-5 évvel ezelőtt egyszer megvettem az akkor kapható legolcsóbb gépet (természetesen fujitsu-siemens amilo L), ráadásul a metroban - kövezzetek meg nyugodtan. Akkor bruttó 150e volt ez a minimum. A kor szellemének megfelelően csak combo-drive volt benne, 1.5-ös cerkaM, 256M ram (integrált videovezérlővel), 4400-as akksi, de már akkor tartalmazott 54mbites wlant és a fent felsorolt összes portot (4db usb). A memóriát egy horror árú (tizenXezer) 512-essel megtoldottam indulásnál, semmi mást nem kellett hozzányúlni egész idő alatt (nyáron adtuk el).
    Közben a párom nap mint nap használta, sokszor akksiról, természetesen nem túl bonyolult feladatokra (internet, levelezés, filmnézés). Hibátlanul működött, és leszámítva a gyerekek által okozott felszíni sérüléseket, semmilyen kopás nem látszott rajta (feljebb írt ilyet is valaki). Az FN-gombok ugyanúgy működtek rajta, eggyel kevesebb ledje és pluszgombja volt, de a meglévőket sem használtuk soha :)
    Szóval, legolcsóbb létére (a megvétele után hónapokig nem volt még hasonló áron notebook) maximálisan elégedettek voltunk vele, néha még munkára is befogtam, és a végén tisztességes áron el is tudtuk adni. Igaz, amit helyette vettünk, már nem a legolcsóbb volt, de a párom most ebbe szeretett bele :K

Senki ne értsen félre: nem azt akarom mondani, hogy nem éri meg márkás gépet venni. Csupán azt - amit máskor is hangsúlyozni szoktak -, hogy ha valaki tisztában van a szükségleteivel és annak megfelelően választ gépet (akár olcsót is), akkor talán nem éri nagy meglepetés/csalódás. És kis szerencsével akár sok éven át örülhet neki.[/OFF]

szerk: elolvastam a téma címét újra, és offnak minősítettem magam...

Új hozzászólás Aktív témák