Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
A memóriás dolgot nem tapasztalta még ugyan. Csak ismerősök mondták a saját tapasztaltukból. Megnézem a blogod, amint hazaértem a melóból
Azért írtam márkás memóriát, mert megbízhatóbb, állt.ban alapból is jobban teljesítenek, és jól lehet húzni őket!
pl. samsung ramokat semmi képpen nem vennék, mivel több boltból is hallottam, az eladó nem ajánlotta, mert abból visznek vissza a legtöbb gyári hibássat!
Az én 800Mhz-es Kingston-jaim alapból olyan 6900-7200Mb/sec-et olvastak alapból. Adtam rá egy kis kakaót, és 1Ghz-ig mindenféle feszültség buherálás, vagy plusz hűtés nélkül simán ment. Így stabil, több mint fél éve így használom.
1Ghz-en az olvasási sebesség 8500-8700Mb/sec ! Sz.tem azért nem mind1
Lehet, hogy ezt egy gagyi noname rammal nemtudod megtenni, vagy lehet, hogy nem ilyen mértékben.
Tehát nem a márkanév a lényeg, hanem a minőség, és a kisajtolható teljesítmény! Az egy dolog, hogy legtöbb esetben ( nem mindig! ) a márkától is függ ez a 2 tényező! -
Dany007
veterán
Hmmm CoD4 alig eszik 3-400MB ramot.
Crysis menet közben néztem r_displayinfo 1 a legdurvább részen is megáll 930-970MB-ból! Vagyis rendszerhaszálattal együtt 1,5Gb oda is bőven elegendő.
Szerencsére még nincs olyan játék ami kihasználná a 2GB-ot sem nemhogy a 4etIgaz én is gondolkodtam a 4Gb ramon, csak azzal az a gond, hogy kizárólag a 64bites rendszerek kezelik el ! 32bit Xp - 32bit Vista 3Gb-ot ismer fel aztán csá.
Szal én inkább 2GB ramot ajánlok, és a plusz lóvét meg márkásabba ölni, valami kingston, geil, Corsair, stb. -
atee
őstag
Éppen COD4 et játszom. Pont nem a leg gép igényesebb játék. 2 giga böségesen elegendő! Az ajánlott is csak 1 giga!
A Crysis ma talán a legkeményebb vasat igényli, de ott se a 2 giga a gyenge pont.
A lényeg, hogy a költség kímélés miatt említettem, hogy elegendő a 2 giga is a játékos gépbe is!
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest