Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

egyenlőre visszaváltok FFre, sok még az apró hiba a linuxos verzióban, egy párat az előző hozzászólásomban is megemlítettem (egy fél év múlva ránézek újra).
a legígéretesebb majd talán a youtube html5 kiegészítő lesz, így flash nélkül lehet majd lejátszani a videókat, és ezáltal kisebb erőforrás is elég lesz (FF alá nem találtam ilyesmit). Bár sok mindenre találtam kiegészítőt, de jó pár dolog még hiányzik nekem (bár ez már csak szőrszálhasogatás, megtudnék lenni nélkülük is)... mikor néztem már 418 kiegészítő volt elérhető 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Új pitaka tók Iphone 17!!!
 - Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
 - Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
 - 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
 - Death Stranding Director s Cut
 - Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
 - BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest