- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De mégsem érted. Ez nem az itx szerelmeseinek szól, akik hajlandóak számos ponton kompromisszumot kötni és megszenvedni a tervezéssel/kivitelezéssel, csak azért, hogy egy kompakt és szubjekíve szép dobozban tudhassák a gépüket.
Ez azoknak szól, akik divatból szeretnének ITX-es gépet, és nem szándékoznak egy egész délutánnál többet eltölteni a projekt-el. De mégsem egy előre összeszerelt gépet akarnak, mert YT-n meg kell tudni mutatni, és azáltal sokkal menőbb mint egy brand gép, mert az összeszereléstől keletkezik egy minimális hozzá-adott-érték.Ott a képen pl.: senkit nem érdekel, hogy pontosan mekkora a díszlet.. de mindenkinek kell hogy legyen a háttérben egy színjátszós "mini"-ITX gép, amit vágóképnek is tud mutatni a kamera.
-
SRC
tag
sok kompromisszum egyébént ma már nincs itx lapoknál
Szubjektív, én ahhoz vagyok szokva, hogy minden van. Ami nem a lapra van drótozva az kártyán van benne a gépben, így már az mATX-ről is sokszor hiányzik nekem valami, de egyre kevésbé használom ki én is az ATX-es mindent is, csak még mindig úgy vagyok vele, hogy ha nem több pénz, akkor legyen rajta. Hátha kell majd. Tojok rá, hogy nagy. A földön elfér.
Melóban a brandelt Mini PC-ket látva (állati letisztult cuccok szerintem) az üres ITX ház
hát az olyan fura madár nekem kicsit. Szerintem annak, akinek csak USB kell a monitor mellé nehéz nem találni egy tök jó brand gépet. Szóval ha már üres ITX ház, akkor vagy qrvajól nézzen ki, vagy legyen valami nagyon praktikus ficsőrje, mert amúgy minek?
Vásárlótérbe esetleg, hogy ne lehessen a gépet látva tudni milyen hardverrel megy a bolt? Kevésbé ciki, ha régen volt cserélve? Fene tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest