Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
"viszont telefonálnom gyakran kell. szar az érintőképernyővel, kontaktot kikeresni is."
Nalam ez valahogy ugy mukodik az erintoson, hogy feloldom a billentyuzarat a csuszkaval ami szerintem sokkal gyorsabb, mint gombbal, a kepernyore szepen kirakott 'parancsikon' egyikere bokok es mar tarcsazza is az altalam beallitott szamot. 2 ujjmozdulat volt az egesz.
Ha kontaktot keresek csak szetnyitom a telefont, es siman elkezdek gepelni (bill.zar magatol feloldodik). Ugyanakkor konferenciahivast inditani, kezelni, hivastartas, meg az ilyen dolgokat en sokkal sokkal konnyebben oldottam meg, mint csak gombos telefonon."és igen, vizes kézzel nem tudom használni"
Eljen az agyonhype-olt kapacitiv kijelzo, (megint magamat hozom peldanak, nalam) rezisztivnel ilyen nincs. Csak sajnos a hype miatt a gyartok 1-tol 1-ig rakattantak a kapacitiv-ra

Na 1 szo mint 100, ez is meg van csinalva "okosan", erinton, es attol hogy erintos lett a telefon, meg nem neheziti meg a dolgodat. (Hozzateszem, nem ismerek tul sok erintos telefon-rendszert.
) -
Sza_Sa
senior tag
Teljesen egyet kell értsek veled. Az utolsó (de nem a legutolsó) érintős telómat pont azért adtam el mert majdnem -cirka 10cm választott el- belecsattantam az előttem közlekedőbe miközben egy névjegyzéket próbáltam kikeresni. Az igaz hogy én voltam a hülye, vezetés közben nem illik ilyet csinálni, de hagyományos bill.-el sokkal könnyebb rázkódós úton pontosan annyit nyomni amennyit kell
van nyomáspont. pedig lett volna időm megszokni, mivel annak idején asus p525-el kezdtem az érintős telefonálást. Ahhoz képest a mai hardver és szoftver maga az álom, sarokban eltalálni a 2mm*2mm-es piros ixet 
-
Cathfaern
nagyúr
Azt írtam is, hogy ha nincs dedikált gomb hívás kezelésre, akkor tényleg szarabb. Hangposta rész jogos, én azt nem nagyon használom, azért nem ütköztem ebbe bele.
SMS-t meg azért felnőtt emberek is használnak, szokás / környezet kérdése a dolog
(bár tény, hogy fiatalok között népszerűbb)És persze, hogy fontos a telefonálás, csak (elméletben) a telefon nyújtotta egyéb előnyök ellensúlyozni tudják azt, hogy ez körülményesebb. Ha nem tudják, akkor viszont áll a korábbi kijelentésem, hogy akkor nem muszáj érintőképernyőset venni. Amúgy az se használhatatlan opció, hogy venni egy pl. phillips több hetet kibíró telefont telefonálni, plusz mellé egy okostelefont "okoskodni" (nyilván utóbbiba valami mobilinternetes sim elég). Vagy ne adj Isten telefon + tablet kombó

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
van nyomáspont. pedig lett volna időm megszokni, mivel annak idején asus p525-el kezdtem az érintős telefonálást. Ahhoz képest a mai hardver és szoftver maga az álom, sarokban eltalálni a 2mm*2mm-es piros ixet