Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Jöhet.
Jobb is hallgatni, mint az analóg vs. digitálist. Nem tudom már mennyit elolvastam az életben. Sokat. Egyébként egy Project/Ortofon2Mred lemezjátszó olcsóbb, mint egy jobb középkategóriás telefon. Lehet 3 szám után fordítanod kell stb. de jobb érzés még mindig, mint egy soundcloudról rippelt mp3 sbc codecen keresztül 60ezres fülesbe küldve. 
-
wm2
őstag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Igen, igen, ez is ismerős.
Itt van vinyl, CD, iTunes, Spotify és Tidal meg stb. de valahogy a CD az amiből nem kérek többet. Gyűjtöttük, mint a DVD-ket de minek. -
wm2
őstag
Van bizony.
Parov Stelar és a Project tesz róla.
Viszont a Sony húzása volt a legdurvább. Anno jelentősen kivették a szerepüket a kill vinylből. Most meg új hanglemezgyárat építenek és piacra dobták ezt:https://www.sony.com/electronics/audio-components/ps-hx500
Hi-Res DSD rip Vinyl. Fúú.
Szerintem még cifrább marketing jön majd ha elterjed ez a HD bakelit. 
-
wm2
őstag
Igen ám, de ha felhívom a csajt hozzám lemezeket hallgatni (🤥) és nem a Windows elé ültetem le rutrekkeres dalokat görgetni a foobarban lehet tényleg valahol fílingesebb. Aztán a streaming is egy üzlet, te is tudod, mert lassan amcsiban már mindent kölcsönöznek. Zenét is. A "bakelit-reneszánsz" köré nőtt hipsztermozgalmat meg le kell szarni. A vinylnek van egy sajátos fílingje. Marandjunk ennél és ezzel sztem mindenki egyetért.
-
wm2
őstag
Én ismerek olyan embert, aki 1x2x hallgatja meg a "bakelit" lemezeit, de inkább egyszer sem. Elmondása szerint gyűjtő!
Ill. ismerek olyat is, akinél az enyhén túlárazott Rega/toptűvel évente 1x2x ha forog, mert vigyázni kell rá. 
Aki manapság vinylben utazik az talán érti kicsit mivel jár ez a dolog, de nagyon sok embernél már-már betegesen elfajul. Ettől eltekintve a "bakelit" szépségét az adja, hogy törődni kell a rendszerrel. A youtuberól rippelt anyagokkal amit feltolsz a méregdrágra fos SBC codeces Szifonra nem igazán. Mutatod mennyire nagy igényed van az Alma logóra, de minőségi zene meg sehol (mondjuk a mainstream világában felesleges is erről beszélni). Szóval szvsz nincs azzal gond ha valaki foglalkozik kicsit komolyabban a zenehallgatással és előfizet a Tidal Hifire az Apple Music helyett, vagy vesz a MM-ban egy vinylt (amihez jobb esetben jár kupon és ingyen letöltheti MP3-ban). Ehhez tegyük még hozzá a lemezbörzéket, ami élőben hozza össze az embereket és nem a feszbukon (bármennyire furcsán is hangzik ez manapság).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jobb is hallgatni, mint az analóg vs. digitálist. Nem tudom már mennyit elolvastam az életben. Sokat. Egyébként egy Project/Ortofon2Mred lemezjátszó olcsóbb, mint egy jobb középkategóriás telefon. Lehet 3 szám után fordítanod kell stb. de jobb érzés még mindig, mint egy soundcloudról rippelt mp3 sbc codecen keresztül 60ezres fülesbe küldve.
Viszont a Sony húzása volt a legdurvább. Anno jelentősen kivették a szerepüket a kill vinylből. Most meg új hanglemezgyárat építenek és piacra dobták ezt: