- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Male
Ugye tudod, hogy az SSD-ben lévő flash is NVRAM?Igaz, nem voltam pontos... Tehát nem a mostanában használt NOR, NAND Flash memóriákra gondoltam, hanem a Fe-, P-, M- vagy N-... stb -RAM-okra.
Entryy
Én nem így képzeltem, el, hogy egy külön "meghajtóba" teszed, vagy úgysem mint anno a gigabytenak volt az i-ram vagy melyik, hanem az alaplapon lévő slotokat töltenénk fel ilyen gyors(falsnél gyorsabb, mai RAMnál lassabb) NVRAMokkal. Főleg ha jön a DDR4 ott ha jól tudom lehetőség lesz a quad-channeles üzemre is ill. channelenként nem csak 1 hanem több slot is lehet.
Pl.: 4 channel, channelenként 4 slot, 1 slotba meg 8GB-os modul helyezhető ergo 128GB-nyi "RAM" helyezhető beAzért nem azt mondom, hogy nem jó 5let ez az ötvözés. Jó ha több lehetősége van a felhasználónak a gépe megépítésében.
GA
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!