- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Sajnos nem tudom hova feltenni ezt a kérdést mivel amihez tartozna nem frissült x év óta. szóval mitől van az,hogy Számítógépen (monitoron nézve) a film normális színű! Míg Hdmi-n összekötve a :Led tv-vel már nem adja ki azt a színt. Médialejátszóval pompásak a színek..
-
JoeYi
őstag
válasz
attamero81 #3 üzenetére
köszi a véleményezést
Nekem már csak ez a hsz-ed okoz kavarodást. Szerintem félreértettük egymást, én azt kérdeztem, hogy maga a kijelző ugyanaz-e az es6100-ban és az es6800-ban, te pedig szerintem arra adtál választ, hogy a vezérlő panel különbözik.
(mondjuk a freki táblázatod is zavarba ejtő. Számomra kaotikus a 2D-100Hz, 3D-120Hz számpáros, mivel ezidáig úgy értelmeztem, hogy EU-ban 50-100-200 Hz -en, USA-ban 60-120-240Hz-en mennek a tévék. De ez már olyan dolog amit csak elfogadni tudok, meg nem is tartom fontosnak felhasználói szemszögből)
-
attamero81
senior tag
Hello!
Ilyen szinten én nem szoktam mérni.Az én valós Hz méréseim egy HDMI jel generátor alapján írtam ki.Ha te ezt mérted,tanulmányoztam és valósnak tartom.Mint ahogy megjegyeztem én gyári műszerekkel javítok és ezzel mértem.Tehát az én jelgenerátorom amit kiír az is valós és amit te otthon mértél az is valós.Ami viszont biztos,hogy a jel kép amit megjelenít az 1080i.A jel generátoraink nem mindig adnak pontos képet sajnos.Ide bent sokszor szívunk velük.A kép Hz-ek viszont biztos adatok,mert azt mindig pontosan szkóp és generátor is kiírja.
Javítások közben nem szoktam ennyire bele merülni,mint itt egy-két tag.Az én szemléletem mindig más,mint a felhasználóé.Ezért van az,hogy felhasználói kérdésekben nem szoktam részt venni,mert idebent felboncolva a tv-t másként látom. -
BBéci
legenda
Nem legújabb kavarás, hanem a Samsung gyárban dolgozó szervizes szakember által megadott értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fotók, videók mobillal
- Nem minden arany, ami AI
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest