- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Nem is való nekik a nyugalom, király cuccok. Nekem egy Inno3D ti4200-asom volt, 64MB-os (jobb lett volna 128, de csak erre volt pénzem 2003-ban). Azóta is nVidia párti vagyok, igaz legutóbb majdnem 6 éve vettem G92 8800GTS-t, az még tovább húzta nálam.
Egyre többen térítenek az AMD felé... -
JoeYi
őstag
eredetileg ment volna pihenni S3 Savaga4 32MB mellé, de azóta már anyukám felvázolta, hogy milyen szuper lenne a tetőtérben a régi vas. Szóval se az 1700+ palomino se szegény ti4200 nem lelhet nyugalomra, lehet, hogy életük végéig gályáznak.
Bár igaz ami igaz, fent ritkán lesz dolguk, jó ha heti egyszer egy órában.
-
malwy
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szavazat, jobban mondva tipp, hogy egy Trident volt a cserekártyád
.
Bár S3 valószínűbb... -
-
Ilyen karim van/volt nekem is. Testvéremék kinyírták... "végre már nem zörög a ventilátor a gépben! deee... most miért nincs kép?" kérdést miután feltették, tudtam, hogy egyik kedvenc képgenerátorom elhalálozott. Mint utóbb kiderül, egy hete zörgött a rajta lévő légkavaró, de nem szóltak volna a világért sem. Két csepp műszerolajjal még most is menne
bb siluro.Remek kártya, és jó ventivel még sokáig el fog menni.
Vigyázz rá
-
Lenry
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
így látatlanban: S3 Trio 3D?

-
Na, ha hazamegyek januárban, megkeresem azt a PCI portos kártyát, amit használtam az elmúlt hónapban, csodáltam, h egyáltalán képet képes volt kiadni magából. Lehet, Ti jobban ismeritek, majd teszek fel képet róla.
-
Lenry
félisten
3 vagy 4 éve jelképes 2 ezer forintért
képek pedig erre
a minőségért előre is elnézést, de csak ez a fixfókuszos kodak van itthon, ez meg olyan amilyencikkírónak: én kiállítanám egy polcra azt a Titaniumot.
egyrészt mert Ti, másrészt mert Abit
(vagy puszta jófejségből elpostáznám Lenry-nek
) -
Lenry
félisten
itt van a kezemben egy számla:
Terminátor Computer & GSM - Kiskunfélegyháza
Videókártya - Hercules Geforce2 MX 32 MB - 1db - nettó: 26 316.- - bruttó: 32 895.-a dátum pedig 2001. 06. 29.
az akkor aktuális Gamestarban volt letesztelve (ofkórsz alázta a katergóriát, mégiscsak egy Hercules
)a VGA és minden tartozéka (doboz, CD, könyv, eredeti zacsi) a mai napig sértetlenül megvan, és a kártya is természetesen működik
(bár a kártyát nem én vettem, hanem egy jóbarátom, de azóta megvettem, és most én őrzöm, tudván mekkora érték)
-
Viktor77
titán
Két volt vidkarim árára emlákszem pontosan. 51k volt a TI4200 még a Mistralból, és 72k a 9700Pro.
-
Manitou
veterán
Nekem is van egy inno én is 2002-ben vettem államvizsgám alkalmából

Asszem valami 41 000 Ft volt úgy hogy okosban tudtam venni féláfásan.
Nagyon jó kártya volt a maga idejében.
De szerintem még most is eldöcög vele egy két játék -
szablya
aktív tag
Szép darab.
Aszongya hóógy... én akkor 7 éves voltam. Jól kiszolgált a kari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bb siluro.

)
Nem a tér-idő kuntinium bolondult meg, csak én vagyok túl hülye