- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ez valóban nagyon jó vétel ennyiért!
-
hapakj
őstag
Manapság már semmi probléma a Windows skálázásával. Én 27"-os UHD monitort használok 175%-os scalinggel. Egy két alkalmazásban előfordulhat elcsúszás vagy "pixelesedés", de most egysem ugrik be. A gyakran használt programok vagy játékok viszont tűélesek és baromira jól néz ki.
-
JoeYi
őstag
válasz
Krugszvele #4 üzenetére
i5-6300u -ba integrált HD 520. Ehhez a monitorhoz minimum HDMI 1.4 -et támogató vidkari kell
-
zarayg
aktív tag
Nem rossz! Amennyiben lenne VESA, vennék egyet a mostani monitor fölé másodlagosnak
-
Krugszvele
senior tag
Milyen videokártyával hajtod meg?
Nekem HDMI-n keresztül csak kínlódás volt ezt a felbontást beállítani.
Display Porton keresztül viszont a 10 éves vga is azonnal automatikusan jól csinálta. -
Snowy_owl
őstag
Azok ott hátul érintőgombok?
-
Nem drága sztem. Én a TV-t használom monitornak. 82cm. Filmek jó, input lag sem jelentős, és nem játszok. Egyerre TV/monitor és még valami. A mintát viszem tovább ha meghal a panel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest