- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Van összefüggés: mindkettő a mi pénzünkből épül-szépül. Én amúgy szeretem a focit, csak hát a stadionokhoz közönség is kéne. Kisvárdán pl mi indokolja a szép nagy stadion milliárdos költségét? Mert a csapat NB 2-es és nem épp telt ház előtt játszik, a városra meg még ráférne ez-az. A "gondolkodó" nép meg egyik nap tapsol a stadionavatón, másnap meg kitörik a kereke az egyik kátyúban, vagy fertőzésben meghal valamelyik hozzátartozója a kórházban. Feltételezem nem az lesz az első gondolata, hogy "hát, legalább az avató jó volt, meg örült a miniszter úr, mi meg csak kibírjuk valahogy". Lehet és kell is költeni sportra (mondjuk inkább a tömegsport részére, tehát tornatermek, futópályák, stb.), de az egészségügy és az oktatás előbb kell, hogy legyen az élsportnál, ez egy normális országban egy pillanatig se lehet kérdés.
-
btudos
nagyúr
Hol vannak a szurkolók, akiknek állítólag a stadionok épülnek? Ők valahogy nem akarnak előkerülni, a betegekkel ellentétben, akiknek viszont sokkal nagyobb szükségük lenne azokra a pénzekre, amit üres (és több helyen fenntarthatatlan, lásd Balmazújváros) stadionokra költünk.
-
Viktor77
titán
"A stadion a szurkolóknak épül"
Kiknek? Akiket említesz, azok nem léteznek.
Nagyjából 3 tollvonás a sportminisztériumból (vagy honnan) átcsoportosítani az egészségügybe a pénzt (kétlem, hogy bárki nagyon ellenkezne, akár az ellenzékből), de inkább építsünk stadiont a frissen másodosztályúvá lett MTK-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest