- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Remélem jobban jársz vele, mint én az orange pi pc-vel. Amíg nincs hozzá stabil mainline kernel támogatás, addig nagyon gyatra. Ezt azért írom, mert a gyártói szoftveres támogatás közelít a nullához. Pár önkéntes próbál életet lehelni beléjük.
A loboris által összerakott linuxok egész jól működnek, az igaz. Viszont, ha rákötnél valami usb eszközt, akkor a régi kernel miatt nem biztos, hogy sikerül betölteni a firmware-t hozzá (ha jól értem a systemd nem megy jól vele). Az LTS ubuntuval már sikerült, de ott meg az usb kezelés volt bajos. Nem minden port ment a megfelelő sebességen, amelyik ment, azon meg a régi kernel miatt bugosan működött az eszköz (it9135 tuner). Egyébként a pi pc változatnál elvileg minden usb független, nem osztoznak a sávszélességen és még sata over usb is működhet (ami valamivel gyorsabb, mint a normál usb-sata átalakítás).
Ahogy nézem US $13.63 az alapára szállítással. A pi Pc meg 18 körül volt. Hopp, de látom nem is kapni már azt.
pimoronin időnként van zero, a múlt héten sikerült megcsípnem egyet, a körítés nélküli változat így lett bruttó 4.2 font + 4 font posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest