- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs.tom
tag
Viccen kívül most próbáltam ki a P9 lite-hoz járó podszot, azzal a jeligével, hogy "nekem aztán senki nem tud már újat mutatni a sok év zenélés után", hát tud... In-ear fülesekkel játszottam eddig, többek között Sennheiser és Akg is volt köztük, de ez valami teljesen más, mégha nem is eredeti. Az egyes frenvenciák külön jönnek, ez pedig stereo élményt eredményez. Engem meggyőzött, kiváncsi leszek a zajszűrésére, a tesztben a szeretett MÁV lesz a szponzor
Ez a hangzás csak magas kategóriában szokott előjönni, meg is lepődtem.
-
twollah1976
őstag
Nem értem.
-
Jhonny06
veterán
4k-ért? Aligha. Ráadásul mindenhol megy ez az in-ear mánia, mást már nem is lehet kapni. Amúgy mindenhol dícsérik és tényleg baromi jól szól a kategóriájához képest. Nyilván a 10k-s retail árát nem éri meg. Nekem is van jobb in-ear fülesem, de nem mindig kényelmes használni.
-
kemotox
addikt
Akkor mi ereznel ha rendes fulesre cserelned
-
vwpolopg
őstag
Annyiért már normális hangkeltő is kapható
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest