Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Bizonyára ezeket nem lehet megtenni kiadás előtt pár héttel, mikor már hónapok óta gyártják a kártyákat ...

De még csak egy sematikus ábrát se kaphattak a gártók, hogy ide kerül a mag, ide a memória meg a vrm, aztán gyártsatok hozzá hűtőt. Nehéz ezt felfogni egy átlag embernek, na.280x is más pcb-t kapott... Továbbmegyek, fórumokon nemrég láttam hogy valaki a 290-re rakta rá a 280x-es hűtőt.
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az már december lesz...

Ha engedte volna, akkor kijöttek volna ugyanúgy mint a 280x-ek. Engem már nem érint, egy 290-essel kevesebb kártyát adtak el, viszont a driverekkel én is szívok még mindig. -
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az a baj, hogy nem úgy kéne lennie, hogy volt valahol ahol annyit ment a bolti kártya, hanem a 90%-a a boltiknak is úgy kellene mennie mint a tesztpéldányok amiket kiküldtek és cikkeztek róla. Új ventivezérlés meg = a még nagyobb porszívó hanggal. Tudom a vevő a hülye hogy hangos kártyát vesz, nem a mérnökök marketingesek akik egy top kártyára nem tudtak értelmes hűtést rakni.(és nem is engedték a gyártóknak)
-
Jack@l
veterán
Biztos? Mert nálam szénné fagy meg kiugrál desktopra, háromszögezik a 7970 vele...
Visszarakva a b9.2-t szépen megjavult minden. Nincs se a proci se a kártya húzva. Hőfokok a béka segge alatt.Amúgy nem az volt az állítás hogy nem tesztelik le, csak az hogy nem tesztelik jobban mint a whql-esket.
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
A 13.9-es catalyst?
-
Jack@l
veterán
Hogy menne több fázison át?
Nem a bétából lesz a teljes amit még az MS is validál? Gondolkodjatok mielőtt benyaljátok/terjesztitek a hülyeséget.Más: Nálam is volt egy fagyás 7970-el tegnap ezzel az új driverrel, megtanulhatnának végre írni egy normálisat...
Megint más: Innen csókoltatom a Catalyst fejlesztőit, hogy azt a rohadt pipát nem lehet telepítéskor kivenni a szutyok Gaming evolved app mellől.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi