Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az nem számít túl sokat.
Nekem natívban megy a 240-es monitor, játékban bekapcsolt v-sync-el. Akkor látható képtörés, ha 240 körül ingadozik az FPS. Mivel a CPU kb.: 150-220 FPS-t tud 90°os FOV-nál, 160-230-at 85°-nál, valamint 300-500-at ad sniper-ezve. Annyira nem gyakori látvány VRR nélkül a képtörés, hogy emlékszem arra a két helyszínre ahol ez előfordul. -
PuMbA
titán
Nem tudom. Engem sosem zavar a képtörés, mert nem veszem észre AMD-vel, pedig nincs bekapcsolva az Enhanced Sync meg semmilyen Sync és sima 60Hz-es monitorom van. Ha jól tudom a képtörés akkor feltűnő, ha mondjuk 60 Hz esetén 70-80fps körül vagy, de nálam 60Hz-en 100-120fps vagy fölötte semmit sem veszek észre. Most vagy a képernyő tetején / alján van a törés és azért vagy nem tudom, de az biztos, hogy egy TV esetén ha bekapcsoljuk az interpolációt már alacsony szinten, akkor észreveszem a képbeli töréseket / akadásokat és képhibákat.
-
Szerintem aki IGP-n játszik, az már a stabil 30 FPS-nek is örül, nem hogy VRR-ről meg hasonlókról álmodozzon.

Jelens állás szerint pl. az ice lake IGP-je van, hogy Apexban még a 30 framet se hozza a neten látható videók tanúsága szerint. Ezért egyelőre én is csak mosolyogni tudok a Gaming Powered by Intel feliraton.

Szerk.: bár most van egy 2020-as videó is és ott már kb. 20 framemmel többet produkál! Nem rossz.Viszont Codnál meg ezt dobja: The game couldn't start because your Graphics Processing Unit (GPU) is not supported
Ez csak szerintem ultrára gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- World of Tanks - MMO
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest