- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
-
$p@rr0w
őstag
A Bluetooth nem teljesen alap dolog már manapság?

Köszi az ajánlást, nem vagyok Star Wars rajongó igazán, de a cikkben is az van nem? Legalábbis én úgy látom, és arra vonatkozott amit írtam, úgyhogy nem értem hogy mit ajánlasz.

Amúgy megcsináltam a ps3 controllert immár végre fizikai gombokkal tudok játszani a tabletemen.

-
d@vee
őstag
-
$p@rr0w
őstag
Pont gba emu korszakomban vagyok, ugyhogy jol jott az ajanlo, a Wario 4-et mar kiprobaltam es nagyon tetszik, a Fire emblem is jonak tunik, az Nfs, es a Star wars is szinten erdekes lehet ezeket is meg fogom nezni, de most tul sok mindennel jatszok (Wario, Gta chinatown wars, final fantasy 1, fallout shelter).
Amit en javaslok kiprobalni az a Metal slug, nagyon szep a grafika, es a hangok is kivaloak. Viszont erintokijelzon ahogy a Warionak ennek is nehezkes az iranyitasa, jo lenne egy bluetooth gamepad hozza... A ps3 kontrolleremmel nem sikerult sajna sehogy osszeszoktatni a tabletet.
-
bkercso
nagyúr
Szia!
Még régen egy ismerősöm felajánlotta, hogy beleírja a letöltött játékot egy eeprom-ba, így ezzel nem volt dolgom. Guglival megnéztem, mely kazettáknak azonos a hardveres felépítése, mint a kívánt megaman iv-nek, és vettem egyet. Kiforrsztottam belőle az SMD romot és beforrasztottam egy szalagkábelt, ilyen egyszerű.

-
sonar
addikt
-
szupermacs
veterán
Droidon több emulátort is kipróbáltam, de a kedvencem a Gameboid és a Gbcoid. Ezek a legegyszerűbbek, csak már az áruházban nincsenek fent. De emuparadise mindent megold szerintem. Régen fizetősek voltak. Viszont megvettem a John GBA emulátort amiben meg a gyorsítás funkció nem működik nálam rendesen. Pénzkidobás volt. Valakinek van tapasztalata vele? Illetve a problémámmal kapcsolatban.
-
bkercso
nagyúr
-
orion1025
őstag
-
alevan
őstag
-
d@vee
őstag
-
adalbert1
veterán
A Warioland 4-et én is nagyon szeretem, viszont nekem a kedvenceim mellette a Super Mario Bros újrakiadások, azok közül is a 3-ik rész (itt a SNES felújítás lett újrakiadva).
Aki gondolkozik azon, hogy kipróbálja ezeket a címeket, esetleg DS Lite-on is teheti, a DS-ek közül az az utolsó, ami még fogad GBA kazettákat (de csak azt, sima GB és GBC-t nem). -
SkyLine3000
addikt
Én droidon a GBA.emu free-t használom már régóta. Ez vált be a legjobban. Meg itt csak a játékot kell betallózni és mehet a móka. Pc-n is van fent emulátor. Gyakran szoktam nosztalgiázni. Volt ez a sima GBA-m és volt az SP is. Utóbbi a háttérvilágítás miatt sokkal jobb. Pár éve karácsony előtt eladtam az összes játékkal (Mario Kart, Doom1-2, Colin McRea rally, egy Harry Potter, Final Fight, meg még vmi), de azóta kicsit megbántam. Két sp-m volt. A második, az erősebb fényű (AGA-101), melyen előre volt telepítve egy csomó játék.
-
Keni21
tag
Nekem nem telepiti. Lehet a beta szoftver miatt

-
alkatraz3000
őstag
-
bkercso
nagyúr
-
Keni21
tag
Szia egy linket kerhetnek errol az emulatorrol? Elore is koszi
-
alkatraz3000
őstag
Sőt meg ios-re is. Jailbreak sem kellett hozza.
-
d@vee
őstag
-
bkercso
nagyúr
GameBoy-on a Mario 2-ben volt főellenség.
Széria? Volt több Wario is van gameboyra?!Most a gyerekkel toljuk az emulátort, és nagyon jól szórakozunk.
Gyerekként a kedvencem a Mega Man sorozat volt (5 rész). Az utolsó két részt már nagyon nehéz beszerezni, így kénytelen voltam így megoldani (merthogy nem csak emulátorom van ám, csak az kényelmesebb, mert lehet benne menteni):
-
eldiablo
addikt
-
Szmájler
csendes tag
-
Szmájler
csendes tag
Windows Phone-ra is létezik emulátor, VGBA8+ és a VGBC a nevük. GBA és GBC emulátorok de érzésem szerint már ugyan az a kódja mindkettőnek mivel mindkét félét kezeli, valamint azt hiszem a sima Gameboy játékokat is.

-
rdt89
addikt
Jó kis leírás lett. A régi játékok nekem sokkal jobban adták, mert ott még nem a grafika számított.

-
Exian
addikt
Húha, úgylátszik annyira öreg vagyok, hogy nekem ez már "csúcstechnika" volt, illetve már addigra, mire ez (GBA) megjelent, fel is nőttem. Én még javában, a 80-as évek végén, 90-es évek elején a sima GameBoy-jal nyomtam.
Húde szeretnék egy olyan masinát, soksok játékkal.
Kösz az írást, felidézte bennem a kisgép játék misztikumot, bár annyira a géphez nem fűződnek élményeim-érzelmeim, mivel - tudomásom szerint - sohasem fogtam ilyen jószágot a kezemben.
-
Babss
csendes tag
Wario nagy kedvenc. Egyébként ő volt a Mario land 3-ban a főellenség utána jött a Wario land széria, de az még gameboy-on

-
Bloksma
aktív tag
Sajnos én ilyet élőben soha nem láttam. Nokia E52-n használtam GBA emulátort.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest