Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jack Hunter
tag
Ez az a márka, ami kissé kényes a bejáratásra, és hullámzóbb a minősége az elvártnál.Nekem jó volt sokáig,igaz,az enyém még fennt hátul szuszogott,és kék volt a visszajelző led, nem piros.Az első szériás cucc volt a jó.Ja, meg porosodik még a pa 25 active is nálam,de a PA cuccokat nem akartam idevenni,mert akkor még most is lehetne olvasni a cikket.
-
PDA_FAN
tag
A SAL az a "Somogyi Audio Line"? Nekem eddig minden SAL cuccom tönkrement a garanciaidő lejárta után nem sokkal, úgyhogy egyvalamiben nagyon jók: a tervezett avulásban.
-
Jack Hunter
tag
Jahh,csak gyorsan összecsaptam, különösen a végét,külön köszönet a Logout automatikus kiléptetőjének, a végét már csak úgy firkáltam le idegből.Aztán meg nem vagyok grammy díjas szerző, plusz belefeccöltem egy kis energiát, mire feltúrtam a régi képeket, szóval köszönöm az építő jellegű kritikát.Külön leírtam az általad kifogásolt kép alá,hogy IDEIGLENES, meg EGY KUPACBA, mert épp felújítottunk.A monitor helyett már van egy 130 centis uhd tévém, sőt, fotelra is futotta.Ez az a tévé, amin néztem a sok reklámot, és írtam belőle egy bejegyzést..
Amúgy meg tökmindegy, fityiszt nektek.(hadd ne mondjam csúnyábban)
-
DEJVID
őstag
Jó pár nyelvtani, és tartalombeli hiba, elég nehéz volt olvasni. Médiaszoba fa székkel, 20"-os monitorral és találomra összevásárolt komponensekkel?
-
Jack Hunter
tag
Köszönöm.
-
Ha erre nem írok válasz cikket, ne legyen a nevem Lalikirály
Hát ezt nagyon jó volt olvasni
Tákolás a köbön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- DJI Osmo Pocket 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő