Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Parallaxis #232 üzenetére
A Surface 2-re nem pazarlok vitát, mert az maximum Office célgépnek jó, másra nem nagyon alkalmas. De ez látszik azon is, hogy mekkorát bukott.
Qrvára nem bukott nagyot.
Azt nem tagadom, office célgépnek a legoptimálisabb választás egy Windows RT-s cucc, de elárulom, pár éve minden kollégámat próbáltam meggyőzni arról, hogy inkább egy droidos vagy ios-es tabletet vegyenek windowsos notebook bagy netbook helyett, miután tudtam, hogy 99%-ban úgyis tartalomfogyasztásra használnák a cuccot, de mindig az volt a keresztkérdés hogy " és office van rajta?"
Válasz meg mindig az volt, hogy nem, az nincs, de azt megközelítő dolog van, pl Office SuitePro, Doc2Go, stb, de miután kipróbálták az említett szörnyűségeket, az általános válasz pedig mindig ez volt: Kösz, nem kérem, akkor inkább egy olcsó notebook. elmész te a p*csába a droidos xarral.
És hát erre csak hümmögni tudtam általában...
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest