- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
-
ribizly
veterán
-
NandorHUN
addikt
Max olcsón leértékelve.
-
noPublicFG
senior tag
Érdekes ez a játék, lehet az első részt meg kéne néznem.
Ebben a videóban az MI keveset mutat magából. Az npc-k csak várják, hogy lemészárolja őket valaki. De nagyon.
-
myckey
veterán
-
prime77
aktív tag
-
törölt tag
-
myckey
veterán
-
prime77
aktív tag
"Sok értelme nincs annak amit írsz, ezen játékról.
Nem is igazán értelek, de te tudod."Én kérek elnézést de tényleg - még ekkora barmot,hogy beírtam.
Ez olyan mintha én azt magyaráznám neked,hogy milyen jók a fekete hajú csajok.
Pedig te a szőkéket szereted!
Kinek a pap,kinek a papné.
Engem dühít amúgy a sok semmi játék, miközben egy jó fasza pc 500-600 ezer között van.
Bár lehet annyira nem is kötnek már le engem a játékok és ez a baj velem.
Na béke! -
prime77
aktív tag
-
myckey
veterán
-
törölt tag
Akkor miért nem azt írod? Vagy ha nem a te világod, akkor miért érdeklődsz ennyire iránta, hogy le kelljen írnod többször is, hogy borzalmas?
A Hidden & Dangerous-ben is lehet éppen erdőkben, hegyekben mászkálni, ahogy még jópár egyéb játékban is. De nem ez a fokmérője annak, hogy egy játék jó-e vagy sem. System Shock 2 egy űrállomáson játszódik, mégis minden idők egyik legjobb játéka.
-
prime77
aktív tag
-
prime77
aktív tag
"Ráadásul a Call of Juarez első részét hozza fel pozitív példának ami minden volt csak jó nem. "
Nos neked nem tetszik.
Nekem nagyon bejött,és akkor volt is sikere!
Éppen előbb fejeztem be vele a multizást.
2008 óta tolom.
Megunhatatlan a számomra.
Csak sok a szar ember ott, akik csalnak.
Ráadásul övék a szerver.
A Red Dead Redemption is hatalmas kasszasiker volt.
Ez a lopakodós játék nekem nem tetszik.
Borzalmas ez a lény meg az egész világ.
Sosem szerettem az ilyeneket.
Amit még említettem a Commandos és a Depserados.
Azt hiszem őket sem kell bemutatni.
De nekem például a Division sem tetszik meg a raklapon készülő COD meg BF szériák!
Mondjuk a BF1 az jó lett,de ezt említettem is. -
Juhaszatti
addikt
-
törölt tag
-
prime77
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
prime77
aktív tag
Bizony,hogy egy forintot sem ér.
És nézd meg az előtted szólóknak hogy tetyszik.
Hihetetlen.
A játékok egyszer szarabbak,persze igazából már újat nem tudnak kitalálni.
A játékosoknak meg szinte tök mindegy - minden jó nekik csak vér legyen benne.
Ez valami borzalom egyébként.12-16 éves korig ajánlanám.
A Witcher 3 és a hozzá tartozó DLC-k hozták a színvonalat.
Azok játékok.
De a többi game ami kijön pc-re.
Szégyen.
Például fogalma sincsen miért nem készítenek valami kurva jó western játékot - mint volt a Call of Juarez 1 vagy a Red Dead Redemption.
Örülnék egy Commandos vagy egy Desperados remake-nek is.
Csak ezek az agyatlan szarok.
BF 1 is jó egyébként most. -
->Raizen<-
veterán
Egy forintot nem ér. Valami horrorfilm jut eszembe róla Rumpelstiltskin asszem. Az is gagyi volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon jónak tűnik, ha nem lesz tele bugokkal, sikeres lehet. Nagy potenciál van benne.
-
Pipó
őstag
Ez a video kurvajó! Csak Lara egyre csúnyább.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi, ez feldobta a napomat.