Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is szeretnék korlátlan vezeték nélküli netet, de tudom, hogy olyan - az általam elképzelt formában - jelenleg nem létezik az országban. Vagy kapok sebességben és adatmennyiségben korlátlan netet de nem mobilt, vagy mobilt és korlátlan adatot, de nem korlátlan sebességet. Ez van.
Abban viszont teljességgel biztos vagyok, hogy nem hogy csak 1 százalékot, de még 1 ezreléket sem ér el azok száma, akik nem az 1066. filmet akarták letölteni, hanem valóban nagy adatforgalomra és mobilitásra van szükségük.
Teljesen igaz, hogy egy gány húzás korlátlan netnek eladni a szolgáltatást, majd módosítani a feltételeket. Milyen jó is lenne, ha a nem legális forrású tartalmakkal való fáljcserére nem használnák a mobil netet - meg egyáltalán a netet - és nem kellene eféle szerződésmódosításokat foganatosítani. Bár ez utóbbi talán pont rajtunk, felhasználókon múlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest