- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Hát ja... ma is megyek fölfelé, sima főúton:
1. SCHWOOM! kb. 10 centire mellettem, olyan hetvennel. Ha előtte hátranézek, mert szabályos vagyok, és ugye olyankor természetes, hogy egy pár centit elmozdul a kormány, most nem lenne bal karom.
2. BEEP-BEEP! kb. fél méterre, kisbusz, olyan nyolcvannal. De miért dudál? Hogy merek az út szélén menni, amikor ő akar gyorshajtani??
Amúgy ha suliba járok bringával (Budafok->Belváros), egész jók a tapasztalataim. Én többet hibázok, vagyok figyelmetlen. Még nem volt balesetem, és egyre óvatosabb vagyok.
Hozzátenném, jelenlegi ismereteim szerint szabálytalan a kocsisor mellett menni, bár mindenki ezt csinálja. A rárántás is az, persze...
Ajánlom: ''Hogyan ne üttessük el magunkat egy autóval?'' [link]
ui.: Kérlek, NE mutass be neki, ha rádhúzza a kormányt. Csak még jobban fogja élvezni. Mondhatni, úgy teljes számára az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Robogó, kismotor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest