- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Hát ja... ma is megyek fölfelé, sima főúton:
1. SCHWOOM! kb. 10 centire mellettem, olyan hetvennel. Ha előtte hátranézek, mert szabályos vagyok, és ugye olyankor természetes, hogy egy pár centit elmozdul a kormány, most nem lenne bal karom.
2. BEEP-BEEP! kb. fél méterre, kisbusz, olyan nyolcvannal. De miért dudál? Hogy merek az út szélén menni, amikor ő akar gyorshajtani??
Amúgy ha suliba járok bringával (Budafok->Belváros), egész jók a tapasztalataim. Én többet hibázok, vagyok figyelmetlen. Még nem volt balesetem, és egyre óvatosabb vagyok.
Hozzátenném, jelenlegi ismereteim szerint szabálytalan a kocsisor mellett menni, bár mindenki ezt csinálja. A rárántás is az, persze...
Ajánlom: ''Hogyan ne üttessük el magunkat egy autóval?'' [link]
ui.: Kérlek, NE mutass be neki, ha rádhúzza a kormányt. Csak még jobban fogja élvezni. Mondhatni, úgy teljes számára az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Mobilinternet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- GIGABYTE GA-8I915ME LGA 775 P4 3.06GHz / AGP /PCI Expess
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest