Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz #54715584 #92 üzenetére
nekem home premium van fenn, és nyugi, távoli asztal kapcsolat tuti van, az meg, hogy bitlocker-rel nem lehet a vinyómat lekódolni, nem zavar... A biztonságod nem lesz szerintem gyengépp/erősebb...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
WN31RD
addikt
válasz #54715584 #92 üzenetére
A Premiumban bizony nincs Remote Desktop (elég nagy szemétség szerintem egy ilyen alap funkciót letiltani nem is a legolcsóbb verzióban). A hálózat biztonságát és stabilitását nemigen befolyásolja, hogy melyik verziót használod. Az adatok vagy a teljes rendszer lementésére nagyon sok programot találhatsz, ingyeneseket is.
Egyébként a Vista Business-t megnézted?
Szerk.:
re #93: A Home Premium verzióban legfeljebb Remote Desktop klienst találsz, nem szervert.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
addikt
válasz #54715584 #97 üzenetére
Szvsz otthonra a Basic Home jó, az eszi a legkevesebb memóriát, a többi ''extra'' program meg simán pótolható hardware-hez kapott szoftverekkel vagy ingyenesekkel. Persze lehet, hogy nem mostanában, de idővel ehhez is meg lesz minden, mint az XP-hez. S hogy nincs Aero felület? Minek?
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs