- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapasztaltam, hogy ugyanaz a zene ellentétesen képes hatni. Az alaphangulatomat megerősíti akár negatív, akár pozitív irányban. Republic. Azt nem is tudom melyik szám. Azt hiszem több is egy csokorban. Egyik alkalommal szinte "száll a lelkem", máskor pedig ugyanattól elszorul a szívem, kicsordul a könnyem.
-
logarithm
őstag
Engem a trance tud így kikapcsolni.
De nagyon jó érzés
-
PazsitZ
addikt
Én egy ilyan mondást hallottam: ''Öregszem, már nem tekerem maxig a hangerőt, valahogy úgy már zavar.''
A cikk jó teljes mértékben igazad van. A megfelelő zene mindig segít, vagy felpörögni vagy lenyugodni.
Néha már a a gond, hogy én is csak úgy hallgatok zenét, hogy nem is igazán figyelek rá.
Pedig zenét úgy kell hallgatni ahogy írtad, leülsz és nem foglalkozol mással csak a zenével, és az általa kiváltott érzelmekkel. -
joco1114
csendes tag
Régebben jót mosolyogtam azokon a csajszikon, akik bőgve, sikongatva ujjongtak egy koncerten. (pl. Elvis Prézli) Egyre inkább érzem viszont magamon, hogy milyen hatással van rám a zene. A múltkor majdnem sírva fakadtam a gyönyörűségtől, amikor egy régi Jackson számot hallgattam (talán a Thriller-t). Pedig annyira nem is szeretem Jacksont. Hasonló hatással vannak rám a spirituálék (Apácashow), illetve a kórusművek. Talán öregszem...!? ;-)
Joc -
burgatshow
veterán
-
legjobb amikor libabőrös leszel...
imádom--dehát miért is jó zenét hallgatni..
-
L4D1K
őstag
Épp most néztem meg a Táncoló talpakat. Na a film zenéi annyira hangulatosak és fülbemászóak, egész nap ez megy a fejemben...simán elsétálok 1 órát céltalanul úgy h csak ez jár a fejemben...
-
lolee
tag
Nem rossz a téma.
Tipikusan olyan dolog ami annyira egyértelmű már,hogy elsiklunk fölötte, pedig fontos és jó dolog, köszi hogy eszünkbe juttatod.
Nekem is sokszor volt ilyesmi átható érzésem amikor system of a down-t hallgattam, hogy legszívesebben felhangosítottam volna csillió wattra hogy basszon szét mindent az anyagi világból és lépjen a helyére, mi pedig olvadjunk masszává és lüktessünk ciklikus káoszban. -
3psilon
aktív tag
Így van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest