- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Nos akkor én is leírom a tapasztalataimat...
Barátnőmtől kaptam egy ilyen kütyüt, megörültem, faszányosul néz ki, minden szép és jó...
Először Vista alatt próbáltam ki, gond nélkül felismerte, semmilyen driver, vagy cd nem kellett hozzá, az explorerben ott volt,mint hordozható médiakütyü.Ezután jött a fekete leves...Xp(sp3)...
Először is azt írta ki, hogy a telepítés során hiba lépett fel, a lejátszón pedig megjelent a disconnected felirat.(mindez persze a samsung media studio telepítése után)Na mondom szép...
Olvasgattam a hozzászólásokat, felraktam a .NET Framework 1.1-et, media player 11 már fenn volt korábban.Ez sem segített, maradt ugyanaz a helyzet....
Eszközkezelőben ott volt az eszköz, de le volt tiltva, engedélyeztem, de semmi.
Ezt követően jobb klikk, illesztőprogram frissítése, automatikusan és érdekes módon ezután már faszányosul működik....Hát szó ami szó, télleg eléggé el*eszték ezt a részét a dolognak, de ezt lezámítva meg vagyok elégedve a lejátszóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest