- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Mákos7észta #3 üzenetére
A Pinnacle-nél ez úgy zajlik, hogy van benne egy [Pinnacle Media Center] résszel kezdődő szekció, ami egy profil, és csak akkor értelmezi a Távirányító kezelőprogramja, ha a fenti program fut. Egyébként a [Default] résszel kezdődőt értelmezi. Tehát ha én nyomkodom a gombokat miközben a Pinnacle Media Center fut, akkor az nem babrál bele a JetAudioba, és fordítva sem, kivéve ha megnyomom közben a TV gombot, mert akkor persze elindul a Media Center, de ez így normális
Szóval lényeg a lényeg, ha a te távirányítókezelő programodban is vannak profilok, akkor egyszerűen nyiss egy újat a Foobarnak, és úgy váltasz ahogy te akarsz
Remélem segítettem!
Üdv: Neck -
Neck
veterán
válasz
Mákos7észta #3 üzenetére
Hajrá
Ha gondolod, írd ide mire jutottál, nagyon kiváncsi vagyok
Ez amit én csináltam nem egy nagy dolog, csak hátha mégis segítek vele valakinek, nem vagyok egy nagy programozó. Ha esetleg mégis elakadnál és tudok segíteni szólj nyugodtan
Foobar 2000el is biztos működik, amennyiben lehet bill-ről vezérelni, márpedig biztos lehet.
Közbe ittvolt egy haverom, nagyon büszke a hifijére, és megmutattam neki, hogy az enyém olyat is tud, hogy megnyomok egy gombot a távirányítón, és mutatja a dal szövegétKicsit leképedt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Eladó karcos állapotban levő Apple iPhone 7 Plus 128GB / 12 hónap jótállás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest