Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon sokáig motorolám volt, és az a telefonom, amivel a legjobban meg voltam elégedve egész mobilos pályafutásom során, szintén motorola (V360) volt. Az sms kézbesítést sajnos abban is ugyanilyen idegesítő módon egyesével lehetett beállítani, de annyira nem zavart. Azóta is az az elvem (bár már azóta más telefonom van), hogy kagyló-alakú telefonban a motorola az etalon, ezt ők találták ki, és nekik is megy a legjobban.
Viszont érdekes módon nekem ez a penge sorozat egyáltalán nem tetszett. Kifejezetten nem tetszett. Hiába, nem vagyunk egyformák. Viszont most láttam a neten valami újat, Z6 vagy Z8 vagy mi a neve, most nem ugrik be, az egy szétcsúsztatható modell lesz, ami megtörik egy kicsit a szétcsúsztatás után, Symbian rendszerrel, az első ránézésre nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest