Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolle
tag
de jó hogy benéztem..a pingvin flémeli a zászlót.. PARÁDÉS
komolyabbra terelve a szót, nekem személy szerint az a bajom az egyetemmel, hogy
1. semmi olyat nem tanítanak ami érdekel
2. 5 évig tanulom ami nem érdekel, és közben anyucit húzom le
3. 5 év után 0 gyakorlati tapasztalatom lesz, és 25 évesen már nem akarok asztal alatt kábeleket gubancolni
4. minden diplomás ''szakember'' olyan nagyképű, hogy ráférne az egész Szépművészeti Galéria.
finally. én személy szerint szarok bele, hogy a pingvin mit gondol, igyekszem olyan helyre menni, ahol nincs, vagy max tűzfal funkciójú, arra remek. de persze a pingvin mindig okosabb mindenkinél.
Trainer-C-nél voltam egy Vista preinstall tanfolyamon, ami kb abból állt, hogy kaptunk egy 10 oldalas doskit, arról hogy hogy kell megcsinálni step-by-step. Kérdéssel meg nem volt kihez fordulni, meg hasznát sem láttam nagyon. Kicsit olyan szedettvedett volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest