Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Szóval a séma: ''üdvözlés, xy vagyok az ilyen és ilyen cégtől, zavarhatom-e 5 percig egy előnyös ajánlattal?''
Ez nálunk - merthogy én jelenleg is egy ilyen cégnél dolgozom, már nem operátorként - nulla, azaz 0 pontot ért volna egy felvételin, avagy egy teljesítménymérésnél.
Miért?
Mert a mondandódra/kérdésedre az automatikus válasz: Nem.
Igényfelmérés nincs, a feltételes mód ''zavarhatom-e'' nem saleses berkekbe való, illetve miért akarná az operátor a nem megfelelő személynek kínálni portékáját.
Ha valakit felhívsz - komoly szándékkal - az mindenre gondol, csak arra nem, hogy te neki tényleg előnyös ajánlatot teszel.
A legelső - bemutatkozás után - hogy tisztázd kivel is beszélsz, illetve kit keresel.
Ezután igényfelmérés következik, majd miután behatároltad az ügyfelet, annak igényeit, akkor teszel neki egy, a számára előnyös ajánlatot.
Séma: Üdvözlöm! Z.Zs vagyok, és a V-Tel megbízásából telefonálok/hívom Önt.
A telefon előfizetőjét, A.B-t keresem.
Üdvözlöm!
Tudunk beszélni/tud szánni rám néhány percet? Rendben.El kell mondjam/tájékoztatom, hogy beszélgetésünket az adatai védelme érdekében rögzítjük! - Amennyiben ez már problémát okoz, akkor kiofgáskezelés.
Gondolom Ön is hallott már...
Ugye Ön is szeretne...
Elképzelte már...
...szóval akkor az unokáját szokta inkább hívni, és ezért ugrik meg a számlája.
Látja, tudok Önnek segíteni abban, hogy ne kelljen a továbbiakban ennyit fizetnie.
Ezt úgy tudja Ön ...
Szóval ez az egyik legalapabb séma.
Soha nem szabad ledarálni a tényeket, mert egy ügyfél egy adott szituációban 4-5 infónál többet nem képes megjegyezni.
Na de ennyit erről. Ennek a szakmának is megvan a követelménye, és olvastam előbb, valakit nem vettek fel.
Ezekszerint nem termett erre a melóra.
mrlujoak
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Hát igen nagyon béna emberek telemarketingelnek sajna(nekem már volt 1 év MÁV információ gyakorlatom
). De néha a kérdőívek is nagyon gázak. Fél órán keresztül ugyanazt kell kérdezni, 100 féle képpen. Kegyetlen monoton és szar meló. Ennél egy fokkal jobb amikor már magadtól szövegelsz, azt már-már élveztem is, de a monitorrol olvasás szar 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). De néha a kérdőívek is nagyon gázak. Fél órán keresztül ugyanazt kell kérdezni, 100 féle képpen. Kegyetlen monoton és szar meló. Ennél egy fokkal jobb amikor már magadtól szövegelsz, azt már-már élveztem is, de a monitorrol olvasás szar