Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, úgy látszik, igazad van, és én túl intelligens vagyok, és azt is várom el.
Ugyanis ha tőlem valaki megkérdezi, hogy van-e 5 percem, akkor általában szokott lenni. Viszont ha nem teszi meg, akkor mire az első mondat végére ér, én már el is tettem a telefonomat...
Szóval lehet, hogy a ti cégeteknél az én sémám 0 pont, biztosan, sőt, gyanítom, hgoy az összes többinél is. De amíg ennyire erőszakosan a pénzem kell, addig az összes ilyen stílusú telemarketing hozzáállásra az a válaszom, hogy ''kedves ügyintéző, anyádat erőszakold meg, ne engem''. Pötty. -
moma
őstag
''Gondolom Ön is hallott már...
Ugye Ön is szeretne...
Elképzelte már...
Látja, tudok Önnek segíteni abban...''
Szerintem sacc az ilyen szövegektől hányja el magát a többség. Ha egyenes kérdés válasz lenne, hogy ezt kínálom kell nem kell, akkor nem lenne utálat a vége. Bár lehet nem is adnátok el semmit. Az meg egy külön történet, hogy mennyire klasz dolog nyugdíjasok rádumálása mindenfélére... -
Dictator^
veterán
igen, neha en is figyelemmel kovetem mit akar kihozni, de amikor elutasitom akkor jon ugye: hogy mikor tudnank visszahivni ont? ekkor mar atveheto az iranyitas..itt azt mondok amit akarok, ha megadhatok egy olyan idot amikor pl nem vagyok itthon.
bar mostansag nem foglalkozok ilyenekkel.
ha latom hogy titkos hivas jon akkor altalaba fel sem veszem az otthonit
es a legtobb ember aki eddig hivott ,legyen az ferfi vagy no, mindig benan kezelte a dolgot. -
Dictator^
veterán
Szóval a séma: ''üdvözlés, xy vagyok az ilyen és ilyen cégtől, zavarhatom-e 5 percig egy előnyös ajánlattal?''
...
Séma: Üdvözlöm! Z.Zs vagyok, és a V-Tel megbízásából telefonálok/hívom Önt.
A telefon előfizetőjét, A.B-t keresem.
Üdvözlöm!
Tudunk beszélni/tud szánni rám néhány percet?
a te sémád annyival jobb, hogy be tudsz mutatkozni, elmondani, hogy kinek a megbizasabol telefonalsz, kerni a telefon elofizetojet, amit altalaban nem mindeki ad at, aztan feltenni a nagy kerdest...?! hogy tudnank e beszelni errol? erre meg egyertelmu a valasz ha az ember alapbol utalja a telemarketinget...
szoval ebben az esetben tokmind1 melyik sema megy le. -
Yushchenko
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő