Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Ez velem is megtörtént!
Felhívtak, hogy nyertem, ugyanúgy a t-mobile nevében, illedelmesen, de csak 3 milliót nyertemm és cserébe kellett volna vegyek 20ezerért feltöltőkártyát, 2 10ezrest, vagy milyent, akkor még előfizetéses voltam mondjuk... De jóváírják a számlámon. A feladat, diktáljuk be a eltöltőkárty kódját. Volt rá 15 percem, hogy megszerezzem őket, mondom oké oké, megyek.
Felhívtam a t-mobile-t, hogy mivan, mondták, hogy ez csalás, mondom oké, köszi
Jön a nyereményjátékos telefon 15-20 percen belül, azt kérdi na sikerült-e szerezni feltöltőkártyát, mondom neki nem volt 10ezres feltöltő, csak kisebbek, aszondja a tag, nem baj, az is jó, mondom oké, de most már otthon vagyok, nem baj, ad még 15 percet
Adott is, ekkor már vígan mesélem msn-en többieknek, hogy mi van, aztán jön a hívás késve
kb 40 perc múlva csak, formális szöveg megint, mondom nem volt elég 5000es sem, csak kisebbek, nem kaptam 20ezerért 5000es feltöltőtAdott még 15 percet, aztán amikor legközelebb keresett, nyomatta ezerrel, hogy: "de uram, nem akar nyerni?". Mondom de
de nem tudok szerezni feltöltőkártyát, aztán fogta, és egy kis anyázás után lecsapta a telefont ez a kedves hang
óóó a fenébe, hogy csak most találtam ezt a cikket meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyyűzet és kitámasztós tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest