Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
nekem is volt egy vicces esetem a monitorommal még annó, mégpedig az történt, hogy egyszer csak hirtelen elment a kép és búcsút kellett intenem a monitornak...
gondoltam leviszem a házzal szemben lévő számítógépes boltba, hátha megcsinálják nekem... nos levittem és jött a válasz, képcsöves... (ősrégi CRT, bár maga az eset is jó 5 éve történt... =) )
mivel sajnos nem volt elég pénzem és ősök azt mondták hogy akkor már vegyünk egy új monitort (úgyis közeledett karácsony) később ezért nem kértem a javítást... az új monitorra kellett volna még várnom sajnos egy hónapot mert rosszul alakultak a dolgok, ezért felhúztam magamat és mivel szeretek szerelgetni gondoltam megnézem milyen a monitorom belülről...
burkolat le és lám kormot láttam a kapcsoló körül.. no nekemse kellett több előkaptam a multimétert, és lám a kapcsoló volt elrohadva... fogtam kábelek elvág, összeköt, áramkör zár, áramba be, monitor működik... halvány lila fingom nincs hogy mitől szálhatott el a kapcsoló, de a 15ezer forintos képcső csere egy 250Ft-os kapcsoló lett volna... hát mit ne mondjak... mókás volt =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest