- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
nekem is volt egy vicces esetem a monitorommal még annó, mégpedig az történt, hogy egyszer csak hirtelen elment a kép és búcsút kellett intenem a monitornak...
gondoltam leviszem a házzal szemben lévő számítógépes boltba, hátha megcsinálják nekem... nos levittem és jött a válasz, képcsöves... (ősrégi CRT, bár maga az eset is jó 5 éve történt... =) )
mivel sajnos nem volt elég pénzem és ősök azt mondták hogy akkor már vegyünk egy új monitort (úgyis közeledett karácsony) később ezért nem kértem a javítást... az új monitorra kellett volna még várnom sajnos egy hónapot mert rosszul alakultak a dolgok, ezért felhúztam magamat és mivel szeretek szerelgetni gondoltam megnézem milyen a monitorom belülről...
burkolat le és lám kormot láttam a kapcsoló körül.. no nekemse kellett több előkaptam a multimétert, és lám a kapcsoló volt elrohadva... fogtam kábelek elvág, összeköt, áramkör zár, áramba be, monitor működik... halvány lila fingom nincs hogy mitől szálhatott el a kapcsoló, de a 15ezer forintos képcső csere egy 250Ft-os kapcsoló lett volna... hát mit ne mondjak... mókás volt =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest