Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

rii
nagyúr
Én nem akarom védeni a PC-t, de ha a sokat emlegetett csökkentett jogú userként használta volna, akkor oda sem bírt volva bemenni valszeg az amit bekapott.
mert a gond nem ott van, hogy bemegy a memóriába, mert kikapcsoláskor szevasz van neki.
Hanem ha be bírja magát írni bizonyos helyekre, és a rendszerrel együtt az is elindul.
Na erre nincs joga csökkentett jogú, átlag user-ként
Amúgy nem szeretem a PCket. Úgy szar, ahogy vannak.
Szeritem ott lett az egész elcseszve, hogy a 80286-80386, 16bit-32bit váltásnál megőrizték a lefelé valü kompatibilitást. És ezért a mai PC-k (és már a MAC-ek is, ismerjük be) nem mások, mint egy gyors, (alaposan) kibővített utasítászkészletű 386-os.
Részemről ezért áll a R.I.P. PPC.
Amúgy OSX-en nem úgy van, hogy van egy szint ahoöl dolgozol, működsz, de ebből a szintből, ami egy user-szint, lejjebb kell, alacsonyabb szintre lépned, ha jobban rendszerközeli dolgokat akarsz csinálni?
[Szerkesztve] - 

3psilon
aktív tag
Ez akár a Unix alapnak is betudható.
Az (és most csak a Linuxról tudok beszélni) nem szemetelődik. A home könyvtár kitisztítható. A többi program meg csak oda írhat, a többi feltelepített fájl meg törlődik a program eltávolításakor.
Windows meg? Mindig marad némi Registy, meg Uninstall Information, meg Application Settings, meg pár dll a System32-ben, és az elmaradhatatlan beállításfájlok.
Ezért folyamatosan RegCleaner, ISIIM, meg lemeztisztító nyavalyák.
Szerintem, ha bizonyos dolgok vannak csak, amiket csinálni szeretnél, jobb Linuxozni. Illetve Macezni. Persze az, hogy nem kell hozzá érteni, benne van az árában. Ugyanígy Windows is kapható előre-telepítve gépekre, driverrel stb.
Most már fagyogat is az XP, ideje visszatérni Linuxra... csak azt nem tudom, most tegyem föl az Ubuntut, vagy várjam ki az új 7-est? Mit tudtok, elég zökkenőmentes a frissítés?
u.i. ez most általánosba is ment ne szívj mindent magadra

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Milyen processzort vegyek?
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - PlayStation 5
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
 - Battlefield 6
 - Autós topik
 - További aktív témák...

- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
 - 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 96% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest