- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
A főtáv télen-nyáron kiszámláz 7300 forint fűtés készenléti díjat. Pontosítok, hogy ez nem általány. Ez készenléti díj. Mert ha hideg lett volna, akkor fűtöttek volna.
Hm, igen, első körben tényleg felháborító. DE! Ha belegondolsz, hogy ha a családi házadban, vagy a társasházadban feladja a harcot a kazán, elrohad a cső, akkor kőkeményen fizetsz. ha tudsz. vagy lukas marad a cső, és hibás a kazán. ezt a díjat azért fizeted, hogy ha lukad a cső amin kapod a meleget, akkor legyen miből kijavítani, és ne az legyen, hogy szólnak, lukas a cső, 100.000+áfa lesz, tetszik kérni a javítást? szóval lehet hőbörögni, de ésszel. a mértékén lehet vitatkozni, de az indokoltságán nehéz.
mod: mielőtt megkapom, hogy főtávos vagyok. nem. még csak pesti sem. csak annak idején engem is zavart a dolog, mert én is távfűtést kapok, csak aztán elgondolkoztam rajta... néha nem árt az, még ha fáj is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest