Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
A főtáv télen-nyáron kiszámláz 7300 forint fűtés készenléti díjat. Pontosítok, hogy ez nem általány. Ez készenléti díj. Mert ha hideg lett volna, akkor fűtöttek volna.
Hm, igen, első körben tényleg felháborító. DE! Ha belegondolsz, hogy ha a családi házadban, vagy a társasházadban feladja a harcot a kazán, elrohad a cső, akkor kőkeményen fizetsz. ha tudsz. vagy lukas marad a cső, és hibás a kazán. ezt a díjat azért fizeted, hogy ha lukad a cső amin kapod a meleget, akkor legyen miből kijavítani, és ne az legyen, hogy szólnak, lukas a cső, 100.000+áfa lesz, tetszik kérni a javítást? szóval lehet hőbörögni, de ésszel. a mértékén lehet vitatkozni, de az indokoltságán nehéz.
mod: mielőtt megkapom, hogy főtávos vagyok. nem. még csak pesti sem. csak annak idején engem is zavart a dolog, mert én is távfűtést kapok, csak aztán elgondolkoztam rajta... néha nem árt az, még ha fáj is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)