- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A bolcseszkaros megjegyzesem nyilvan nem volt teljesen komoly, csak azt akartam jelezni, hogy nem egy diplomatol lesz (vagy nem lesz) valaki iro.
Egyebkent meg a fantasyre kar beszolni (bar pontosan ertem, hogy mire gondolsz): nyilvan az is szepproza, csak ott joval tobb szemetet adnak ki, mint mas mufajokban.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Azért az sem mindegy, mit is írsz - sci-fihez pl. nem árt a természettudományos képzettség, fantasyhez egyrészt a történelmi/régészeti, másrészt az irodalmi, szépprózához meg egyértelműen az utóbbi (talán némi pszichológia sem árt, bár nem tudom, ez mennyire része a BRK-s tananyagoknak, megrögzött TTK-s vagyok
)...
Btw. valamilyen módon jelezd, ha kijött, mert gyűjtök és megveszem(Halo és Medieval még mindig nem eladó
)
[Szerkesztve] -
Bencom ™
őstag
sztem nem bántottál meg senkit.
ez olyan, hogy ha verset kell tanulni, több módszer van.
van aki szavanként tanulja meg ,van aki egybe az egészet, van aki addig olvasgatja, amíg meg nem jegyzi, van aki kétsoronként, mindenkinek más a módszere. szerintem ez is olyan.
van aki tanul, van aki inkább ''tapasztalatot'' és ötleteket gyűjt e téren.
Szerintem ugyanannyi eséllyel indul mindkét fajta író, csak én sokkal jobban szeretek olvasni, mint tanulni, mivel a tanuláshoz semmi szorgalmam nincs
én a sötét oldal csábító, könnyebb útját választom
deez csak vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest