Új hozzászólás Aktív témák

• HavocS

senior tag

Én mindig is a kis gyámoltalan, szomorú, jellegzetesen depressziós lányok iránt vonzódtam. Úgy gondoltam, fel tudom őket vidítani, és akkor minden milyen jó lesz. Aztán tavaly január 13-án (péntek 13 ofkorz) egy csaj, aki fülig szerelmes volt belém, ki akarta nyírni magát, és msn-en tartottam benne a lelket egész éjjel, mikor végül meggondolta magát, aztán így is jöttünk össze. Utána következett másfél hónap hitegetés, meg két hónap ''járás'' (mert ezalatt sem történt az ölelkezésen kívül semmi), majd végül kijelentette, hogy már nem úgy szeret, de azért én vagyok neki a legfontosabb. Miatta egy másik lányt elhajtottam, aki viszont egy életvidám, aranyos kiscsaj volt. Aztán persze én lettem depressziós, a mai napig nem sikerült teljesen feldolgoznom. Azóta azt mondom, inkább hagytam volna meghalni (amit persze úgyse tett volna meg), ha valaki ennyire hülye, az ne az én életem csessze el. MSN-en nagyon szeret mindenki panaszkodni, a lányok meg különösen imádnak az életükkel fenyegetőzni, az ilyenekkel azóta szóba se állok. Inkább az egyedüllét mint az állandó idegbaj.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés