- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
Én mindig is a kis gyámoltalan, szomorú, jellegzetesen depressziós lányok iránt vonzódtam. Úgy gondoltam, fel tudom őket vidítani, és akkor minden milyen jó lesz. Aztán tavaly január 13-án (péntek 13 ofkorz) egy csaj, aki fülig szerelmes volt belém, ki akarta nyírni magát, és msn-en tartottam benne a lelket egész éjjel, mikor végül meggondolta magát, aztán így is jöttünk össze. Utána következett másfél hónap hitegetés, meg két hónap ''járás'' (mert ezalatt sem történt az ölelkezésen kívül semmi), majd végül kijelentette, hogy már nem úgy szeret, de azért én vagyok neki a legfontosabb. Miatta egy másik lányt elhajtottam, aki viszont egy életvidám, aranyos kiscsaj volt. Aztán persze én lettem depressziós, a mai napig nem sikerült teljesen feldolgoznom. Azóta azt mondom, inkább hagytam volna meghalni (amit persze úgyse tett volna meg), ha valaki ennyire hülye, az ne az én életem csessze el. MSN-en nagyon szeret mindenki panaszkodni, a lányok meg különösen imádnak az életükkel fenyegetőzni, az ilyenekkel azóta szóba se állok. Inkább az egyedüllét mint az állandó idegbaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest