- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
nem, tatabányai, bár a nevét és a címét szándékosan kerültem az írásban
de úgy látszik nem csak nekem volt hasonló tapasztalatom
semmi oka nem volt hazudni, én megbíztam benne, bármikor lemondhatta volna, hogy idejöjjön, arra nem haragszom meg, ez viszont ütött
és előlre közöltem, hogy bármit momndhat, azzal nem bánt meg, csak ne hazudjon... hát, neki mégis kellett
tudom, hogy nem jó neten ismerkedni, de itt nem is ez volt a cél, a sztori elején leírtam, hogy egy véletlennek köszönhetően ismertem meg, és nem sejtettem, hogy így járok...
egyik ismerősöm pedig a cseten ismerte meg a későbbi feleségét, szóval nem kell elásni a netet, csak vigyázni kell... de utólag már okos az ember...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest