Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Jetbrowse #96 üzenetére

Jó lenne, ha cáfolnád, amit írtam. Cáfold meg pl. azt, hogy állambácsi nem tőled meg tőlem meg Finest adózótárstól szedi el a pénzt. EZT tudod cáfolni?
    Cáfold meg azt, hogyha megemelik az orvosok fizetését, arra valahonnan fedezetet kell biztosítani. EZT tudod cáfolni?

A szőlő egyébként savanyú, tavaly tavasszal elég súlyos betegségem volt, magánrendelőbe mentem, otthagytam egy kalap pénzt és nem kaptam rendes ellátást. Az ilyen orvos elmegy a jó büdös francba. Vegyék el a diplomáját. Mondom, nagy kalap pénzért, magánrendelés volt. Nem állami lepukkadt kórház. Akkor döntöttem el, hogy nekem legfeljebb Bubba írhat zárójelentést.

Ha kevesebb az orvos, attól nő a fizetés. Ez egy egyszerű kereslet-kínálati kérdés, a közgazdaságtan legalapvetőbb dolga. Ellenkezőjének hiteltérdemlő bizonyítása esetén azonnal foglatass helyet egy stockholmi repülőjáratra.

A rossz munkahely elől menekülők kérdését sok multi megoldotta már: saját üzemorvos. Na annak pitizz, hogy engedjen el táppénzre, mert befőzési időszak van, meg óvodaszünet.

Én csak sírok, hogy sokan még mindig a 70-es évek szintjén gondolkodnak.

Új hozzászólás Aktív témák