Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Elolvastam a hsz-ek nagy részét a témával, de nincsen határozott álláspontom.
Viszont egyik másik ember életének kioltása akár ''indokkal'' történik, akár anélkül, megbocsáthatatlan bűn és aki ezt megteszi, az büntetést érdemel, hogy milyet, azt nem tudom, mert adott esettől függ, és mert ha pusztán a talio-elv alapján legyilkoljuk az illetőt, akkor nem vagyunk különbek nála.
Eszembe jutott, hogy mi történne akkor, ha engem egy sötét sikátorban letámadna valaki pénzt, telefont stb. követelve...tegyük fel, hogy az ipse nekem ront habozás nélkül egy karddal, viperával, akármivel, én meg csak úgy tudom menteni az életem, hogy adott pillanatban nyakon szúrom a saját késemmel -> barátunk ott helyben elhalálozik. Ilyenkor mi a teendő? Halálbüntetést érdemelnék?? Kötve hiszem... vagy zárjanak be 15-20 évre, esetleg életfogytiglanra?? Ez azért mégsem olyan dolog, mint a gázolás. Embert öltem, mert sehogy máshogy nem tudtam menteni a saját életemet. Okom volt rá tehát, de mégiscsak kioltottam egy másik ember életét...
Az ilyen esetkebn hogyan járjon el az igazságszolgáltatás!? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az ilyen esetkebn hogyan járjon el az igazságszolgáltatás!?