- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ha ÜcsH ezért bepereli az PH!-t, akkor én pedig a PH! segítségét kérem egy visszaperben. Indok: fogyasztói megtévesztés.
Magyarázat:
Adva vagyon egy üdülési csekk, amin szépen olvasható, hogy felhasználható többek között: személygépkocsi-üzemanyag vásárlása
[link]
Namost én szépen el is használtam belőle nyaralásra, nem is volt gond belőle, gondoltam, hogy a helyi Mol kútnál felhasználom, mindenki aki kapott belőle arról lett tájékoztatva, hogy egy bizonyos keretig megtehető. Utánanéztem Mol weboldalán és ott is ez állt, sőt, fel is hívtam a Mol ügyfélszolgálatát, de erre már nem emlékszem (tavaly történt). Tankolni kell, üdülési nálam, kutas közli (teljesen korrekt volt), hogy nem mindegyik használható fel, csak akkor ha külön fel van tüntetve rajta. Mondom, ott van (gondolom nem kell újra linkelnem). Az sajnos nem jó, a csekken kell feltüntetve lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Router gondok
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest