Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Már hogy ne lenne.Egyik nap néztem a hivatalos oldalt és az van írva hogy autókiállítás 2007 október 10.től.Szóval akkor nagy valószínűséggel lesz
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Peat;)
veterán
Belerekhatták volna a ps3-as új játékot, mivel abban idei gépek mennek szép grafikával... de mindent feledtetett a Mclarenben való trónfoglalás gondolom , szuper gép és el fogja kenni a ferrariakt is idővel
-
Jégkokó
veterán
Pár éve voltam autókiállításon pesten a bnv n és akkor egy csomó f1 szimulátor volt, de a sok 10 en éves majom egész nap ott játszott, magyarul nem igen lehetett odajutni.Remélem idén több szerencsém lesz
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Ha az utolsó képen Gubro szerepel a szimulátorban, akkor ismerős arc Fehérvárról, az egyik IT-s cégtől...
https://www.coreinfinity.tech
-
twollah
nagyúr
A marketinges csoka majd elalszik az elso kepen.
Semmi lelkesedes. -
VladimirR
nagyúr
Bog:
hova tunt daemon hill??? hova tunt daemon hill???
akarom mondani hova tunt winston, meg a halos atletas, meg az intelligans lany a kolajaval? -
Gubro
senior tag
Nem ezért Bog a főszerkesztő, különben meg hagytam nyerni. Ha akartam volna, leverem, mint vak a poharat csak ugye nem akartam megbántani a kis lelkét.
A kormány tényleg tré volt, az első körben valóban nyírtam egy kis füvet, mert botor módon elhittem, hogy lehet kicsit kanyarodni. Nem lehetett.
Mögöttünk két kábé 12 éves srác várt a sorára, nem mertük megvárni az eredményeket, gyanítom, hogy nem az első próbálkozásuk volt.
Az viszont mindenképpen élmény, hogy befértem egy F1-es autóba, és nem csak Bog, persze neki könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest