- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
tudom, a multkor ossze is futottam egy atomkemennyel
miutan publicban elkuldtem az egesz tetu bandat oda, ahova aktualisan gondoltam (asszem reklamozas miatt), kaptam egy ban-t
visszamegyek, koszonok az op-nak, s magyarazatot kerek (nem volt annyira durva az elkuldes, de a mondanivaloja megvolt), megint kivag
epp unatkoztam, visszamegyek megint, errel elkezd floodolni a sajat ip=mmel, s kozli, hogy az az en ip-m
mondom jo, es? fel van torve a gepem, es lementette a teljes c:\windows mappat (akkor epp nem volt ilyen konyvtaram), tudja az osszes jelszavamat, illetve telepitett egy backdoor progit is
montam neki, hogy a keze jarjon, ne a szaja, tartson bemutatot, de erre csak annyit mondott, hogy majd mikor nem szamitok ra
lehet turelmes tipus, s attol tart azota is emiatt elem rettegesben a napjaimat, de valahogy semmi sem tortent
hogy miert irom ezt le? hat, jelen esetben azert, hogy lasd, op-ok kozt is van akkora barom, hogy egyedul legyozne egy nepes hub teljes felhasznaloi taborat, ha arrol lenne szo, kinek az agya al kozelebb egy kavics agyahoz
altalanossagban meg azert, hogy elobb mindenki nezzen szet kicsit, s csak azutan kezdjen el masokat lehuzni
ez a stupid-dc.hu is egy vicc: az nem zavarna, hogy bash.org kopintas, mint elottem is emlitettek, de van ra egy rekesz sorom, hogy az idezetek felet vagy az oldal keszitoi, vagy az op-ok szavaztak be/fel, annyira erotlenek -
EQMontoya
veterán
Kihagytad Jóaskapistát, aki naponta 47x ir be mainbe, hogy ''Nicns meg valakinek Mária Keri új száma?!'' mire jön diplomatikus válaszként a ctrl+s használata, amelyet nem értve kurvára megsértett dúvadként gépeli be a szitkokak, mint a villám, azaz néha-néha lecsap... jó az irás amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Reggel van, a gépem eszeveszett hangon sipákol, hogy nekem bizony kelni kéne. Befordulok...
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Medence topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest