- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Crystalheart #13 üzenetére
Ez tetszik. Én annak idején ezt mondtam:
''Az ego egy burok, egy burok, amiben elrejtjük önmagunkat, mert nem akarjuk önmagunkat látni. ''
Bár azért a buddhisták más megfogalmazásban használják az ego szót, legfőképp úgy, mint énkép.
Lehet, hogy földhöz ragadt vagyok ilyen téren, de asszem egyelőre nem kívánok egyesülni mindennel (hogy beszélgetőpartnerem szavait idézzem) a vágynélküliség világában, inkább megmaradok a magam jó kis videojátékszimuláció-életében.
Én már átéltem egy pillanatra azt , amit ő is mondott, de azt hiszem egyelőre én is maradok benne a ''játékban'' -
Crystalheart
őstag
Beszélgettem egyszer egy buddhistának készülő ipsével az egóról, hát kicsit kikészített. Akármit csináltam, ráfogta, hogy az csak az egóm és nem én. (Mintha az ego valami parazita lenne, mire ezt felhoztam, aszonta ''kb''. :\ ) Hehe, még jó, hogy ettől függetlenül én nem így gondolkodom erről, és szerintem is a személyiség fontos dolog, anélkül bazi unalmas lenne a világ. Lehet, hogy földhöz ragadt vagyok ilyen téren, de asszem egyelőre nem kívánok egyesülni mindennel (hogy beszélgetőpartnerem szavait idézzem) a vágynélküliség világában, inkább megmaradok a magam jó kis videojátékszimuláció-életében.
Háhá, mire nem képes az AoE -
celeron
senior tag
Jójó..én sem arról az ego-ról beszélek..azokról az emberekröl nekem is megvan a véleményem. Hiszen legyen akár milyen nagy az arca, attól még neki is vannak hibái.
Ezt az ''Agyi defektet'' hogy értetted?
Ez sztem teljesen egézséges ha valaki szeret a középpontban lenni, föleg ha vezéregyéniség.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Oh. Nézz át a Meztelen igazság cikk topicjába. Írtam egy sort a nőkről (más egyebek mellet) és a magunkért-sem-teszünk-meg-semmit--majd-valaki-megoldja-helyettünk-a-problémáinkat hozzáállásról.
Örülök hogy van még olyan lány aki hajlandó megmozdulni ha akar valamit. -
tildy
nagyúr
Az ember folyamatosan változik
Igazándiból amiért leírtam a történetem: Az élet hullámhegyek és völgyek sorozata.
Ráadásul a legkeményebb dolog, mikor azzal szembesülsz, hogy tulajdonképpen a saját agya, a saját gondolatai foglya vagyNem kívánom senkinek azt az érzést, mikor annyira reménytelennek éreztem a helyzetem, hogy az ágyhoz vertem magam . Meg a falat ütögettem a lábammal.
És mindezt egy munkahely miatt?!
Mióta úgy döntöttem, lépnem kell, tennem kell valamit a boldogulásomért, úgy tűnik egyre-másra sikerülnek a dolgaim. Ráadásula párkapcsolatom is jobb lett -
Divi
aktív tag
Na jön a depizuhany...
Gondoltam, hoyg valami írásba külön beleírom
Egoizmusról..
Szerelmes lettem életemben először igazán. 19 évesen összeköltöztem azzal a lánnyal, aki kezére gondoklodás nélkül húztam volna gyűrűt és az első napotól természetes volt, hoyg ő az akivel közös sírhelyünk lesz. MErt ő az Ő.
Összeköltözünk, Diákhitelből, szobába, Minden hónap szenvedés és kuncsorgás, kilátások borúsak, kapcsolat döcögős. Éltünk ahogy tudunk. Soha nem volt hoyg nem volt ennünk. De soha nem engedhettük maguinkat el igazán... Édesanyja édesapja pénze bejött. Tehát ő többet hozott a konyhára mint én. Ami azért egy férfiembernek (vagy olyannak aki annak képzeli magát) azért nem dicsőség. (Vannak kicsit régies beidegződéseim)
Majd elmentem egy infortmatikaui céghez, lett pénz. Lett nagyobb albérlet, lkett Pizza 4 naponta, lett kajajegy és lett Ariel mosópor.
Majd a szerelmem otthogayott mert megválotoztatott a pénz...
Lett lett mit letennem az asztalra. Lett mire büszkének lennem. Azt hittem révbe értem.
NEm tudom miért írtram le, nincs konklúzió se nem végkifejlet. -
Alukard
senior tag
Érdekes egy írás, és tanusíthatom, hogy nem kell 27 évesnek lenni ahhoz, hogy érzelmileg ennyire mélyre süllyedjen az ember... Viszont az, hogy valaki a figyelem középpontjában akar lenni, az szerintem nem egy elítélendő dolog (kivéve ha az illető idegen tollakkal ékeskedik...), pont az egyediség miatt van az, hogy egyes emberek bizonyos területeken jobban szerepelnek mint mások, és pont ezét (na meg a fejlődés ösztönzéséért) szeretik, ha elismerik a teljesítményét.
Minden tapasztalat, csak hozzá tesz a személyiségedhez, azt viszont te döntöd el, hogy ettől jobb személy leszel -e. -
celeron
senior tag
Nagyon jó írás..nagyon tetszik..
Igaz hogy én még csak 18 éves vagyok, de ''természetesen'' én is éreztem már ilyet..ha nem is ilyen okok miatt..
Az ego-rol meg annyit, hogy régebben nekem egyáltalán nem volt ilyen..
És minél nagyobb vagyok, annál inkább nagyobb az egom is. Mert te azt írtad, hogy 20 éves korodig szerettél a középpontban lenni utánna meg már kevésbé..nem tudom most ezt még nehezen hinném el magamról, de ki tudja..lehet majd én is megtapasztalom pár év múlva.. -
3psilon
aktív tag
Meg Brian élete:
''Ti mind különlegesek vagytok!''
''Igen! ÉN az vagyok!''
''Én is!''
''És én is!''
...
''Én nem....''
u.i. jó irás, jó ezt igy reggel olvasni
u.u.i. a gondom meg nem azzal van hogy legyek különleges, hanem hogy elfogadjanak, meg merjem magam mutatni, és végre lejjebbvehessem gátlásaimat.
[Szerkesztve] -
Divi
aktív tag
Jóreggelt jóreggelt!
Érdekfeszítő kis írás. Engedd meg, hogy csak a legvégére reagáljak, mert futok szomszádomhoz tapétázni...
Idézet szintén: A Hihhetetlen családból... (nem nevet...)
- ''Drágán hiszen mindenki különleges!''
- ''Tehát senki se az.''
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mielőtt belekezdenék kis írásomba , szeretném a címet tisztába tenni. Mindenképpen szükségesnek...
- One mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AM 5 lapok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest